Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows XP Şov Devam Ediyor!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe
Üye
sanki ben bır yerde gormustum wın7 kullanım olarak xp yı gectı dıye
tamam işte xp tekrar tahtı almış, win 7den bıkan geri dönmüş
Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
XP Tarihteki yerini zamanla alacaktir. Istedigi kadar cirpinip dursun. Microsoft bu, alir assagiya XP yi. Nede olsa babasi
fayzteck
Üye
XP candır.
pasha14
Üye
Xpye destek vermeyi bıraksalar bile Xp kullananlar yine de kullanmaya devam ederler yeni çıkan donanımlar veya programlar vista ve üzeri çıkarsa kullanıcılar o zaman xp kullanmaktan vazgeçecektir.
Xpye destek vermeyi bıraksalar bile Xp kullananlar yine de kullanmaya devam ederler yeni çıkan donanımlar veya programlar vista ve üzeri çıkarsa kullanıcılar o zaman xp kullanmaktan vazgeçecektir.
Rami biraz daha arttırman lazım en az 1.5gb ram olmalı ve ekran kartı harici mi ? işlemcide önemli tabi
skynet
Üye
Şaka mısınız siz ya kalkmış win7 ile modası geçmiş xp'yi bir tutuyorsunuz yuh diyorum başka bir şey demiyorum win7 daima 1 numara vede öyle kalacak win 8 nasıl olur bilmem ama beta sürümünü şahsen hiç sevmedim...
Şaka mısınız siz ya kalkmış win7 ile modası geçmiş xp'yi bir tutuyorsunuz yuh diyorum başka bir şey demiyorum win7 daima 1 numara vede öyle kalacak win 8 nasıl olur bilmem ama beta sürümünü şahsen hiç sevmedim...