Windows XP nin Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
:sahan:

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
Neden ki dunyay maledılen bır ortak mırasta bır seylerı empoze etme kaygısı var

empoze etme kaygısı dini inançları empoze etmek için değil milli çıkarları öne çıkarıp süper güç ve ya tek olmak için olan hırs

bide bu kadar takılmayın islami isim olmasına çünkü siz ağzınızı da yırtsınız yapanlar amerika ve avrupa da ki insanlar kolay söliye biliyo mu diye bakıyolar yani sen ağzını yırtsan da aldıkları para önemli onlar için hem madem amerikanın masonlukla ilgili amblemini tartışıyonuz da neden türkiye topraklarındaki yaklaşık olarak %20 lik amerikan sahipliğine tepki vermiyosunuz(gerçi versek de bişi olmuyo yine dolaylı yoldan satıyolar ülkesi için yemin eden hükümetler milletvekilleri sonunda filistine benzeyip sadece ismi türkiye olan ama bütün toprakları israilli ve amerikanların olan bir türkiye olucak) (Atatürk'ün kemikleri sızladı ya yeter artık):@:(:vur:agla:agla2:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Arkadasşım ıyı guzel şeyler yazmıssın da sankı bana karsı cephe almıs gıbı,:)sakın ol, ona kızıyorsunuz da buna nıye kızmıyorsunuz dıyorsun,ne bılıyosun ona da kızmadımı

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
Arkadasşım ıyı guzel şeyler yazmıssın da sankı bana karsı cephe almıs gıbı,:)sakın ol, ona kızıyorsunuz da buna nıye kızmıyorsunuz dıyorsun,ne bılıyosun ona da kızmadımı

arkadaşım ben sana kızmıyorum sadece düşüncelerimi yazdım hem senin kime kızıp kızmdadığını bilimem ben sen kendi üzerine alınmışsın ama yanlış anlamışsın beni

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kendı uzerıme alındım demedım,sankı bana gıbı dedım yanı gıbı gelıyor;)Neyse öenmlı deılde orası,konu amacından saptı ıyıce

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
evet bence de saptı bırakalım windows xp li olsun yoksa siyaset denen illet buraya da girecek

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saptırın canım ne olacak :ah :ehe

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
vay :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt