Windows XP den Windows 8.1 e Geçiş yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Biraz hızlı bir geçiş oldu öncelikle XP>Vista>Windows 7
geçmem lazımdı ama direk 8 e geçtim kullanışı, diğer işletim sistemlerine fazla benzemiyor biraz daha karışık... :D
tebrikler.. :alkiszamanla alışırsın.

• Beğen
Tepkiler: xlalper, CaptainPrice. ve Enpatsu Shakugan

GlasTes

GlasTes

Üye
Evrime Kafa Atmak Diye Buna Denir :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve B.A.R.O.N
aalpeer01

aalpeer01

Üye
s .a ben win xp 32 bit surumden win 8.1 64 bit surume geçmek istiyorum ama dvd gormuyor başka kurulum dvd sını goruyor ama onu okumuyor ne yapmam lazım ' sistem win xp sp3'

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
s .a ben win xp 32 bit surumden win 8.1 64 bit surume geçmek istiyorum ama dvd gormuyor başka kurulum dvd sını goruyor ama onu okumuyor ne yapmam lazım ' sistem win xp sp3'
Dvd bozukdur flaş kullan

aalpeer01

aalpeer01

Üye
Dvd bozukdur flaş kullan
yo başka dvd deniyorum xp sp3 onu okuyor ayrıca win8 dvd si de başka bilgisayarda çalışıyor görüyor ama başlangıçta görmüyo bilgisayarımdan açınca setupa tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyor usb den kaç kez denediğim halde kuramadım onda da ntldr eksik diyor başlangıçta

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
yo başka dvd deniyorum xp sp3 onu okuyor ayrıca win8 dvd si de başka bilgisayarda çalışıyor görüyor ama başlangıçta görmüyo bilgisayarımdan açınca setupa tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyor usb den kaç kez denediğim halde kuramadım onda da ntldr eksik diyor başlangıçta
Win8.1 iso dosyası bozuk başka birtane indir msdn olsun

kinger1905

kinger1905

Üye
çok hızlı bir geçiş olmuş. alışman biraz zaman alır.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
Yardım için teşekkür ederim başka Bi win 8.1 dvd si bulup yükledim ama openGL hatası alıyorum oyunlarda çözemedim onu da :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kinger1905

kinger1905

Üye
ekran kartını güncelle sorun kalmaz. Bi de windows güncelleştirmelerini de yapman gerekli

• Beğen
Tepkiler: xlalper
semihguney

semihguney

Üye

bilgisayarın 64bit mi ? Öyle kafana göre 64biti nasıl yüklüyorsun :D bi de program kurar gibi yükleme format atmayı bilen biri kursun tavsiyem sana

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bios dan birincil bootu cd/dvd yap direk windowsun içinden mi kuruyosun sen ?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Çok hızlı olmuş,alışman biraz zor olur ama iyi yapmışsın :)

• Beğen
aalpeer01

aalpeer01

Üye
evet 64 bit valla program kurar gibi yapıyorum :D zaten eski bi şey olmaz diye yalnız openGL sorunu halledemedim driver güncellemede takılı kalıyorum yüklerken bilgisayar reset atıyor kuramıyorum bi türlü
Bios dan birincil bootu cd/dvd yap direk windowsun içinden mi kuruyosun sen ?
yok hocam reset atıyorum öyle kurdum zaten şimdiki sıkıntım openGL

semihguney

semihguney

Üye
bilgisayarı yeniden başlatırken cd okunsun mu diye sorduğunda herhangi bir tuşa basacaksın, anlık bi olay acele etmen gerekiyor. Bu format işini ıyi öğren dostum

• Beğen
aalpeer01

aalpeer01

Üye
bilgisayarı yeniden başlatırken cd okunsun mu diye sorduğunda herhangi bir tuşa basacaksın, anlık bi olay acele etmen gerekiyor. Bu format işini ıyi öğren dostum
format attım hocam sıkıntı o değil openGL hatası alıyorum oyunda

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çağ atlamışsın

aalpeer01

aalpeer01

Üye
:D hemde nasıl :D yaw şunu çözemedim nedendir bu hata

exp_l0it

exp_l0it

Üye
OpenGL ekran kartı driver sorunudur. Ekran kartın ne? Ati ise özel bi yöntemi var setupdan kurulmuyo bazen. Nvidia ise otomatik tanır tanımazsa 8.1 update 1 yap öyle kur

• Beğen
aalpeer01

aalpeer01

Üye
Ati 3450 yöntem nedir acaba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt