exp_l0it
Üye
tebrikler..Biraz hızlı bir geçiş oldu öncelikle XP>Vista>Windows 7
geçmem lazımdı ama direk 8 e geçtim kullanışı, diğer işletim sistemlerine fazla benzemiyor biraz daha karışık...![]()
zamanla alışırsın.tebrikler..Biraz hızlı bir geçiş oldu öncelikle XP>Vista>Windows 7
geçmem lazımdı ama direk 8 e geçtim kullanışı, diğer işletim sistemlerine fazla benzemiyor biraz daha karışık...![]()
zamanla alışırsın.sagol, aliscam zamanlatebrikler..zamanla alışırsın.

Dvd bozukdur flaş kullans .a ben win xp 32 bit surumden win 8.1 64 bit surume geçmek istiyorum ama dvd gormuyor başka kurulum dvd sını goruyor ama onu okumuyor ne yapmam lazım ' sistem win xp sp3'
yo başka dvd deniyorum xp sp3 onu okuyor ayrıca win8 dvd si de başka bilgisayarda çalışıyor görüyor ama başlangıçta görmüyo bilgisayarımdan açınca setupa tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyor usb den kaç kez denediğim halde kuramadım onda da ntldr eksik diyor başlangıçtaDvd bozukdur flaş kullan
Win8.1 iso dosyası bozuk başka birtane indir msdn olsunyo başka dvd deniyorum xp sp3 onu okuyor ayrıca win8 dvd si de başka bilgisayarda çalışıyor görüyor ama başlangıçta görmüyo bilgisayarımdan açınca setupa tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyor usb den kaç kez denediğim halde kuramadım onda da ntldr eksik diyor başlangıçta
yo başka dvd deniyorum xp sp3 onu okuyor ayrıca win8 dvd si de başka bilgisayarda çalışıyor görüyor ama başlangıçta görmüyo bilgisayarımdan açınca setupa tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyor usb den kaç kez denediğim halde kuramadım onda da ntldr eksik diyor başlangıçta
bi de program kurar gibi yükleme format atmayı bilen biri kursun tavsiyem sanaBios dan birincil bootu cd/dvd yap direk windowsun içinden mi kuruyosun sen ?s .a ben win xp 32 bit surumden win 8.1 64 bit surume geçmek istiyorum ama dvd gormuyor başka kurulum dvd sını goruyor ama onu okumuyor ne yapmam lazım ' sistem win xp sp3'
zaten eski bi şey olmaz diye yalnız openGL sorunu halledemedim driver güncellemede takılı kalıyorum yüklerken bilgisayar reset atıyor kuramıyorum bi türlü
yok hocam reset atıyorum öyle kurdum zaten şimdiki sıkıntım openGLBios dan birincil bootu cd/dvd yap direk windowsun içinden mi kuruyosun sen ?
format attım hocam sıkıntı o değil openGL hatası alıyorum oyundabilgisayarı yeniden başlatırken cd okunsun mu diye sorduğunda herhangi bir tuşa basacaksın, anlık bi olay acele etmen gerekiyor. Bu format işini ıyi öğren dostum