Windows Vista SP2 Hazır | İndir | İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve İspanyolca

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Vista SP2 Hazır | İndir | İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve İspanyolca

Yazılım devi Microsoft dünden bu yana seri bir şekilde güncelleme yayımlıyor. Geçenlerde yayımlanan Office 2007 SP2' den sonra sıra Windows Vista'ya geldi. Firma, güncel işletim sistemi için hazırladığı ikinci hizmet paketinin final sürümünü indirme inisiyatifine sundu. Dev güncelleme paketini buradan indirebilirsiniz.

Windows Vista Service Pack 2'nin içeriğini, ne yenilikler getirdiğini ve neleri düzelttiğini buradan öğrenebilirsiniz.

Not : Vista SP2' yi kurabilmeniz için sisteminizde SP1' in kurulu olması gerekiyor. Zira SP2, SP1'den önceki güncellemeleri bünyesinde barındırmıyor.

• (348.3 MB)
  • (577.4 MB)
  • (1376.8 MB)
  • (450.4 MB)

Not : Yayınlanan Servis Paketi İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve İspanyolca' yı desteklemektedir. Türkçe Vista kullananlar, SP2 Türkçe için beklemek zorunda...

• Beğen
Tepkiler: hamza1 ve NeedLeFLuff

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Türkçesi ne zaman çıkar acaba..!

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eli kulağındadır... :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yakında çıkar...Bende bekliyorum...Teşekkürler...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Türkçesini bekliyoruz..Teşekkürler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Arkadaşlar hiç beklemeyin Türkçesi'ni falan.Kurun Windows 7 yi paşalar gibi kullanın :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Windows 7 ile Vista arasında pek fark yok diye bazı yazılar okudum nette...O yüzden vazgeçtim...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Hepimiz biliriz.Xp hızlıdır Vista ise görsel.Windows 7 için ise XP den hızlı Visa'tan da daha görsel diyebiliriz ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Win7' yiy kullanıyorum... Gayet hoşuma gitti :) Bu hafta sonu evdeki sistemimi de Win7 mi yapsam die düşünüyordum :)

fakasupi

Üye
ben 64 bit vista icin sp2 yi indirip güncelleme yapmak istedim ama hata veriyor kurmuyor güncellemeyi..acaba baska 64 bit sistemi olupda sorun yasayan varmi?

Üst Alt