Windows Telefonunuzu en çok ne için....

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Tüm işlerim Lumiamdan geciyor

gerekli dosyaları buradan atıyorum.
w8 le entegre ettm telefonu süper bu şekilde her yerde elimin altında onlarca bilgi.Telefonum yanımda olmasa bile.
sunularıma telefondan rahatça bakıp yazılarda düzenleme yapabiliyorum.
daha çok şey.

braayn

braayn

Üye
Cihazı almamdaki en büyük iki neden NOKİA & MİCROSOFT bu iki firmaya güvendiğimden dolayı aldım.

şuanda cihazı office + uygulama +internet+Yön bulma :) + Müzik ve Video için kapasite kullanıyorum.

NOT:Bu yeni eko sistemden daha fazla hard ve soft hata bekliyordum fakat şuana kadar yaşadığım ve forumlardan takip ettiğim kadarıyla hata sayısnının az olması beni şaşırttı.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Net , Ofis , Kamera , İletişim ve Navigasyon için süper sistem.

PureFood

PureFood

Üye
Çok ama çokça süren araştırmaların sonucu aldığım telefonumu genelde internet ve sosyal ağlar için kullanıyorum.. Arada keyfi olarak navigasyonu da kullanıyorum. Oyun ve uygulama delisi değilim ancak tabi ki onlarsız olmaz.. Geçenlerde Office 2003 yüklü bilgisayarımda .docx dosyası açmak zorunda kaldım, tabi açamadım uyumluluk paketi yüklemek ister misiniz diye sordu, şimdi daha indirecek,kuracak bende açacağım diye düşünürken ne uğraşacağım, telefondan açarım olur biter diye düşündüm ve kısaca olayı hallettim.. Uzun lafın kısası ofis konusunda da en büyük yardımcım. Buzdolabım benim :) Tabi WP'u seçmemdeki en büyük etkenlerden birisi de Nokia. :oke:

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: herkese bunları toparlayacağım konunun en başına

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
şimdi ne için kullanıyorsunuz?

etrafımda androidler işlem yaparken donup duruo ve klasikleşmiş ızgara menu ve bada işletim sisteminden kalma widget lar bunlara hiç bulaşmadan symbiandan wp ye geçtim çogu kişi karısık dio ama bence çokdaha pratik ama gelişmesi lazım ben microsoft ve nokiaya zaman tanıyorum :)

Üst Alt