Windows Telefonlar ile Çekilmiş Harika Yeni Yıl Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Windows Telefonlar ile Çekilmiş Harika Yeni Yıl Fotoğrafları
Windows Phone platforumunun resmi blog sayfası geçen ay bir kampanya başlatmış ve windows telefon kullanıcıların yeni yıl temalı fotoğraflarını paylaşmasını istemişlerdi. Kullanıcılar Twitter üzerinden #WPphoto hashtagi ile fotoğraflarını paylaşdı ve bu fotoğraflardan seçilen çalışmalar gün içerisinde blog sayfasında yayınlandı. Yeni yıl hazırlıklarını, kutlamaları ve kış mevisiminden manzaraları içeren bu güzel çalışmaları aşağıdaki galeride bulabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafların çekildiği telefonu ve filtreleme için kullanılan uygulamalarıda sizin için listeledik.

Christian Schlör: Nokia Lumia 920 ile çekilmiş ve Fhotoroom uygulamasındaki “simple tilt shift” efekti ile düzenlenmiş. David Scott: Nokia Lumia 920 ile düşük ışıkta çekilmiş. Manuel Mohr: Nokia Lumia 820 ile çekilmiş, fotoğraf üzerinde düzeltme bulunmuyor. Harika… Spencer Charles: Nokia Lumia 920 ile düşük ışıkta çekilmiş, fotoğraf üzerinde düzeltme bulunmuyor. Chris Wilkerson: Nokia Lumia 920 ile çekilmiş ve Creative Studio (Yaratıcı Stüdyo) uygulaması ile ufak düzeltmeler yapılmış. Niall Deering: Nokia Lumia 920 ile gece modunda çekilmiş ve Creative Studio (Yaratıcı Stüdyo) uygulaması ile düzeltmeler yapılmış. Marios Karagiannis: Nokia Lumia 920 ile düşük ışıkta çekilmiş. Juan Rhodes: HTC 8X ile çekilmiş ve Fhotoroom uygulaması düzeltmeler yapılmış.

Norbert Sabic: Nokia Lumia 920 ile çekilmiş. Creative Studio (Yaratıcı Stüdyo) ve Fhotoroom uygulamaları ile düzeltmeler yapılmış. Greg Statham: Nokia Lumia 920 ile gece modunda çekilmiş ve Creative Studio (Yaratıcı Stüdyo) uygulaması ile düzeltmeler yapılmış. Prateek Vaishnav: Samsung Omnia Wonder ile çekilmiş. Devin Richter: HTC 8X ile çekilmiş. Photo Enhancer ve Fhotoroom uygulamaları ile düzeltmeler yapılmış.

• Beğen
Tepkiler: n000k, serinaga ve phantomddl

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
2. Guzelmiss

serinaga

serinaga

Üye
Birkaç resimde bende vardı, bilseydim gönderirdim, paylaşım için teşekkürler ...

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler Ali, ben de akşam çektiklerimi ekleyebilir miyim?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bunlar da benim gece çekimlerim;

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
komando04

komando04

Üye

valla güzel görünüyor abi

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
komando04

komando04

Üye
Sağol kardeşim, fotoğrafı çekene kadar inan ilk fotoğraftaki Atatürk heykelini karanlıktan dolayı göremiyordum. Bu lumia nasıl görüyor yahu :hmmm :D

evet abi gerçekten gece çekimleri harika bide usta eliyle bir hayli mükemmel olmuş abi

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
fotoğraflar süper ya :(

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler abi çok kaliteli fotoğraflar çekmişsin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık Gökçen, fotoğraflar çok profesyonel duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tamam abi eminim onlarda en az bunlar kadar iyidir
Aslında daha güzel projelerim vardı ama bugünkü yoğunluğumdan dolayı gerçekleştiremedim :( yine de idare eder derecede iki foto paylaşmak istedim. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt