Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Windows 10 PC için;

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mağaza , windows Kamera ve Candy Crush Soda Saga güncellendi

• Beğen
saynesim

saynesim

Üye
Scorp Beta

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Spotify 5.2.1.0 sürümüne güncellendi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Da®kness

Da®kness

Üye
Mixradio, Here maps, Here Drive güncellendi. WP 8.1 U2

onursarii

Üye
HERE City Lens, Here Drive+, Here Maps ve Windows Central uygulamaları güncellendi.

serinaga

serinaga

Üye
Windows alarmlar ve saat güncellendi ...

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Excel, PowerPoint ve 6tag güncelleme geldi

• Beğen
Tepkiler: ceza87
m542tf

m542tf

Üye
Twitter
Arayüz değişmiş

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
6tag tekrar güncellendi .

skynet

Üye
OneNote güncellendi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Outlook posta ve takvim güncelleme aldı.
Prognaza güncelleme geldi

cinaski12

Üye
Arkadaşlar windiws phone dan sonra iphone 6s den geçmiştim, sıkıldım tekrar lumia 950 ile windows phone geçmeyi düşünüyorum, mağazanın son durumu nedir acaba tango yok onu biliyorum en çok kullanilan uygulamalardan hangileri yok tşk ler

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar windiws phone dan sonra iphone 6s den geçmiştim, sıkıldım tekrar lumia 950 ile windows phone geçmeyi düşünüyorum, mağazanın son durumu nedir acaba tango yok onu biliyorum en çok kullanilan uygulamalardan hangileri yok tşk ler
Bence biraz daha bekle...tango ve snapcat yok(ikisinide hiç kullanmam),mağaza tabiiki gelişiyor ama henüz w10m final güncellemesi yayınlanmadığından gelişmeler çok yavaş oluyor.bu arada twitter uygulaması evrensel olarak yayınlandı mesela.

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Bende 6s plus tan 930 a geçtim ios ta kullandığım uygulamaların %90 nı wp mağazasında var fakat uygulamalar arasındaki fark çok bazılarını kullanmaktan vazgeçtim çünkü işkenceye dönüşüyor

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Facebook Beta güncellendi.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm bi sitede başlarken,telefon ve haritalar guncellendi diyor ama bende telefon ve haritalar görunmuyor neden,başlarken guncellendi
Facebook Beta güncellendi.
bi özellik geldi mi acaba

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
slm bi sitede başlarken,telefon ve haritalar guncellendi diyor ama bende telefon ve haritalar görunmuyor neden,başlarken guncellendi

bi özellik geldi mi acaba
Çünkü güncellemedi.
Özellikle eklenmedi.

Üst Alt