Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
başta sadece pdf daha dosyalar için uzantıları genişletmediler :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yanlış zekalı Microsoft Skype için beklesin dursun, saçma saçma güncelleştirme yapsın. :kotu:
Eskiden MSN ile herşeyi gönderebiliyorduk. :catcat: Elle resim çizip onu bile atabiliyorduk. Symbianda üstelik.

Ayda yılda bir kez skype açıp görüntülü görüşcez de ... Şimdilik başka da bi işe yaramıyor zaten.

Whatsapp'a görüntülü görüşme ile her tür dosya gönderme eklenirse skyp'ın tamamen suyunu ısıtmış olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ceza87
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.12.310 beta.
Şimdilik belge olarak sadece PDF gönderebiliyor.

saynesim

saynesim

Üye
Resim çekerken şişman çekiyor sizde de aynı problem varmı lumia 1020

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.12.314 beta

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve versino2

skynet

Üye
Güncelleme geldi

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve versino2
versino2

versino2

Üye
Eeee bişey değişmedi

skynet

Üye
Ayarlarda belgelerle ilgili seçenek var ama onun dışında video sıkıştırma yok sanırım
Pdf dosyasını paylaşabiliyoruz ama dosya yöneticisinden paylaş diyerek

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayarlarda belgelerle ilgili seçenek var ama onun dışında video sıkıştırma yok sanırım
Pdf dosyasını paylaşabiliyoruz ama dosya yöneticisinden paylaş diyerek
Ben belgelerle ilgili bir seçenek göremedim Ayarlarda, bana da güncelleme geldi ama belge gönderme özelliği gelmedi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
WP u unutmayan tek uygulama Whatsapp'tır heralde, helal olsun adamlara bide Windows 10 ile uyumlu olsa arayüz harika olacak.

• Beğen
Tepkiler: onursarii ve BLasTeaR

skynet

Üye
Ben belgelerle ilgili bir seçenek göremedim Ayarlarda, bana da güncelleme geldi ama belge gönderme özelliği gelmedi.

Bu seçenek eklenmiş :)
Pdf dosyasını dosya yöneticisinden paylaş diyerek o şekilde gönderebiliyoruz menü içinde gönderme seçeneği gelmemiş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tek fark ettiğim hesap kısmındaki ödemeyle ilgili şeyler kaldırılmış. Bir de artık belge alabiliyoruz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.12.320 beta
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
versino2

versino2

Üye
3.12 mi baya bişey geliyor ozaman iyi iyi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87

skynet

Üye
Yüklü uygulamaların boyutuna bakarken whatsapp'ın boyutu 747 MB yer kaplıyordu bende silip tekrar kurdum ama bu sefer de en son gelen belge özelliği artık yok :hmmm + Bu silip kurduktan sonra telefon numarasına kod gönderirdi şimdi onuna göndermedi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Yüklü uygulamaların boyutuna bakarken whatsapp'ın boyutu 747 MB yer kaplıyordu bende silip tekrar kurdum ama bu sefer de en son gelen belge özelliği artık yok :hmmm + Bu silip kurduktan sonra telefon numarasına kod gönderirdi şimdi onuna göndermedi
whatsapp artık ücretsiz ondan kod göndermiyor onun için :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.12.324 beta ile gelen medyayı otomatik olarak kaydedip kaydetmeme ayarı eklendi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve skynet

skynet

Üye
whatsapp artık ücretsiz ondan kod göndermiyor onun için :)
Telefonu sıfırladım ama bu sefer kod yolladı buna ne diyeceksin :)
Bu arada son gelen pdf gönderme özelliği yok bende hala sanırım en son ki güncellemeyi geri çektiler :hmmm

Üst Alt