Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
Merhaba Arkadaşlar; yeri değil ama, Pil Tasarrufu ve Uc Browser uygulamalarının güncel linkini atabilir misiniz? Not : Win 10 kullanıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Merhaba Arkadaşlar; yeri değil ama, Pil Tasarrufu ve Uc Browser uygulamalarının güncel linkini atabilir misiniz? Not : Win 10 kullanıyorum.

bunu paylaşayım pil tasarrufunu bende pc den bulamıyorum onu bulmak için splastop diye bir uygulama var onu indirip oradan direk bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar bu guncellemeler Windows pc için geçerli olur mu

Krnl386

Krnl386

Üye

bunu paylaşayım pil tasarrufunu bende pc den bulamıyorum onu bulmak için splastop diye bir uygulama var onu indirip oradan direk bulabilirsiniz

Teşekkür ederim Arkadaşım. Yalnız bu UC Browser çince mi ..? Pil tasarrufu gibi sistem uygulamalarını otomatik bulan program başka var mı arkadaşlar ..?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Teşekkür ederim Arkadaşım. Yalnız bu UC Browser çince mi ..? Pil tasarrufu gibi sistem uygulamalarını otomatik bulan program başka var mı arkadaşlar ..?
indir kur Türkçe dil desteği var hatta bölge dil ayarları Türkçe ise hiç ayarlamaya bile gerek yok sistem uygulamalarını indirebileceğin program ise şuradan indirebilirsin, demin bulamamıştım şimdi buldum

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
lumia camera guncellendi video duraklatma geldi.
lumia camera guncellendi video duraklatma geldi.
yada sadece kamera işte eskiye alışınca kolay olmuyor yenisi :) bu arada forumda saçma salak hatalar var ilgililer çok ilgisizler

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar birisi bana pil tasarrufunu güncel halini mağaza linkini verebilir mi .? Bu phone system updater miydi neydi, güncellemeleri kontrol et diyorum herşeye hata veriyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
OneDrive güncelleme geldi. Sürüm no : 17.9 oldu

dark_13

Üye
Loco music player güncellenmiş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Instagram

• Beğen
Tepkiler: ...decode..., mami_61_29 ve dark_13

dark_13

Üye
windows kamera (canlı görüntüler) açık olmasına rağmen hareketli çekimler yapmıyor başka bir ayar yapmamızmı gerekiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Kamera ve Windows Maps güncelleme geldi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Opera Mini, Telegram Messenger ve Twitter güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çevrim dışı haritalar güncellendi

L920 ile gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Sensation

Sensation