Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Store Uygulama Güncellemeleri
Sponsorlu Bağlantılar
afwerker
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BLasTeaR
Üye
Windows 10 PC için;
Aybin.Kilic
Üye
Mağaza , windows Kamera ve Candy Crush Soda Saga güncellendi
saynesim
Üye
Scorp Beta
Sensation
Emekli Yönetici
Spotify 5.2.1.0 sürümüne güncellendi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mixradio, Here maps, Here Drive güncellendi. WP 8.1 U2
onursarii
Üye
HERE City Lens, Here Drive+, Here Maps ve Windows Central uygulamaları güncellendi.
serinaga
Üye
Windows alarmlar ve saat güncellendi ...
Aybin.Kilic
Üye
Excel, PowerPoint ve 6tag güncelleme geldi
m542tf
Üye
Twitter
Arayüz değişmiş
Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
6tag tekrar güncellendi .
skynet
Üye
OneNote güncellendi
Aybin.Kilic
Üye
Outlook posta ve takvim güncelleme aldı.
Prognaza güncelleme geldi
cinaski12
Üye
Arkadaşlar windiws phone dan sonra iphone 6s den geçmiştim, sıkıldım tekrar lumia 950 ile windows phone geçmeyi düşünüyorum, mağazanın son durumu nedir acaba tango yok onu biliyorum en çok kullanilan uygulamalardan hangileri yok tşk ler
Arkadaşlar windiws phone dan sonra iphone 6s den geçmiştim, sıkıldım tekrar lumia 950 ile windows phone geçmeyi düşünüyorum, mağazanın son durumu nedir acaba tango yok onu biliyorum en çok kullanilan uygulamalardan hangileri yok tşk ler
Bence biraz daha bekle...tango ve snapcat yok(ikisinide hiç kullanmam),mağaza tabiiki gelişiyor ama henüz w10m final güncellemesi yayınlanmadığından gelişmeler çok yavaş oluyor.bu arada twitter uygulaması evrensel olarak yayınlandı mesela.
Bende 6s plus tan 930 a geçtim ios ta kullandığım uygulamaların %90 nı wp mağazasında var fakat uygulamalar arasındaki fark çok bazılarını kullanmaktan vazgeçtim çünkü işkenceye dönüşüyor
Sensation
Emekli Yönetici
Facebook Beta güncellendi.
mami_61_29
Üye
slm bi sitede başlarken,telefon ve haritalar guncellendi diyor ama bende telefon ve haritalar görunmuyor neden,başlarken guncellendi