Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

og1907

og1907

Üye
Mesajlar geç geliyor sizdede aynı sorun varmı ?

Krnl386

Krnl386

Üye
Bende sıkıntı yok, ama bir yerde okuduğum kadar yazı tiplerini değiştirebiliyormuşuz. Fakat güncellemeden sonra ben göremedim ..?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende sıkıntı yok, ama bir yerde okuduğum kadar yazı tiplerini değiştirebiliyormuşuz. Fakat güncellemeden sonra ben göremedim ..?

Yazı tiplerini değiştirme bir sonraki whatsapp güncellemesi ile gelecek diye biliyorum . Şu anda yok .

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yazı tiplerini değiştirme bir sonraki whatsapp güncellemesi ile gelecek diye biliyorum . Şu anda yok .

Evet şu an 556 ile biten sürüm yayında, muhtemelen bir sonraki yayınlanacak 561 güncellemesi ile yazı tipi değişikliği gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve ErturkSahin
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.8 beta ile büyük ekranlardaki yazı tipi boyutu küçültüldü.

skynet

Üye
Video göndermek istediğimde ekran kapantığında iptal oluyor bu sorunu yaşayan var mı ?

serinaga

serinaga

Üye
Uçtan uca şifreleme özelliği başlamış, bu özellik sayesinde 3.parti kişi yada kişiler ne paylaştığınızı yada yazdığınızı okuyamayacaklar. Buna Whatsapp da dahil. Bu özelliğin aktif hale gelebilmesi için her iki uçtaki WhatsApp uygulamasının son güncel versiyonda olması yeterli. Hatta emin olmak için Ayarlarda şifreleme seçilip kodlar karşılaştırılabiliyor. Eğer kodlar aynı ise Güvendesini demektir ...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ceza87

dark_13

Üye
WhatsApp 'a güncelleme gelmiş

• Beğen
Tepkiler: Sensation
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
2.16.10 sürümüne güncellendi. İlk fark ettiğim 1520 de o kocaman yazılar artık küçülmüş. Böyle hem daha tatlı duruyor ama eskisine alıştığım için biraz küçük geldi tabi :D @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni güncelleme ile yazı tipi boyutu atarım ve dpi scaling desteği eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: dark_13
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
WhatsApp gene güncelleme geldi!

Sürüm 2.6.10 dan 2.6.14 e güncellendi

versino2

versino2

Üye
İstediği kadar güncelleme gelsin hâlâ şu whats ap dan videoyu izlerken atma sorununu duzeltmediler ya helal olsun valla

Krnl386

Krnl386

Üye
Gelecek olan bir güncelleme ile yazi tipini kalın, ince, eğik gibi seçenekler gelmesi bekleniyordu. Bu güncellemede yok sanırım ..? Ya da böyle bir şey gerçekten gelecek miydi ..?

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Gelecek olan bir güncelleme ile yazi tipini kalın, ince, eğik gibi seçenekler gelmesi bekleniyordu. Bu güncellemede yok sanırım ..? Ya da böyle bir şey gerçekten gelecek miydi ..?

Hiç bir platforma yok testte şu an betalar :D

versino2

versino2

Üye
Arkadaşımın S6 sında da var bitek bizde yok ...

skynet

Üye
Bıktım artık bu whatsapp ın saçma sapan sorunlarından :off: Video çekip yollamak istediğimde uygulamadan atıyor ve artık whatsapp ı her açmak istediğimde direk kapanıyor lanet olsun :sinir

• Beğen
Tepkiler: enessrsy ve versino2

Üst Alt