Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

n000k

Üye
Uygulama listesine # işareti geliyor diye yüklemiyorum
hahahaa niye o gelince ne oluyor? dostum ozaman birçok güzel uygulamadan mahrum olmuş oluyorsun örneklerim 2insta with love, 2insta with massive love, [+]EMOJI, [+]lock screen style ( tavsiye uygulama bak, bu süper ) , 35mm bu güzel uygulamalar şimdi maalesef sende yok

acil biri bana hani ayarları mağazan bulma programları oluyorduya haritaları felan onun gibi bir program önersin adlarını unuttum yükleyemiyorum .o programdan ekran + dokunma felan güncellemem lazım lutfen.

acil biri bana hani ayarları mağazan bulma programları oluyorduya haritaları felan onun gibi bir program önersin adlarını unuttum yükleyemiyorum .o programdan ekran + dokunma felan güncellemem lazım lutfen.

Lumia Updater bence çok kullanışlı

Offline haritalara güncelleme gelmiş. Güncelleme için Ayarlar - Uygulamalar - Haritalar bölümünden güncelleme kontrolü yaparak kurabilirsiniz.

Facebook beta sabah 7-8 gibi guncelenecek

Tepkiler: YkPkY ve drangela61
ya arkadaşlar bunları nasıl öğreniyorsunuz,hatta güncelleme ne zaman gelecek diye

Ben burda sen şaklabanlık yapasın diye soru sormadım,soruyu beğenmediysen cevap yazma.birde ona kayıp değil gaip derler.
androidde güncellendikten sonra facebook bizdede FACEBOOK BETA 1 GÜNE KALMAZ 7*8 SAATE GÜNCELLENİYOR KARDEŞİM.

Tepkiler: Esendağlı
bana soruyorsan ben ilk önce anroid güncellenmişmi ona bakarım onlara gelmişse bize geliyor %90 ondan anlarım günler olarak android perşembe gece 23.55 de wp cmrtsi sabah 7-8 gibi

Yivosoft recorder

erknlmn

Üye
haritalar güncellendi link veremiyorum ayarlardan haritalara girip güncelleyebilirsiniz

Facebook beta şimdi güncellendi

Tepkiler: YkPkY

eRdaL.

Üye
PhotoFunia

Son düzenleme:
Fhotoroom

Yandex.Arama

PhotoFunia
kardeşim önceki sayfada verdim ben bunlarıda funianın da linki yanlış

pirenuri

Üye
Windows Phone için "Facebook Beta" uygulamasına göz atın

Tepkiler: OttomaN TigeR

kursat99

Üye
Yenilik olarak neler var bu sefer?

pirenuri ben güncelleme çıktığı anda paylaştım yenilik olarak performans geliştirmesi,var