Windows Store Gelişiyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Windows Store Gelişiyor!!!
Herkese iyi akşamlar.Size iyi bir haber vereceğim.Bad Piggies yakında Windows 8 ve WP8'de...Rovio'nun Angry Birds domuzlarını kullandığı oyun daha taze olmasına rağmen popüler olmaya başladı.Ve yakında da WP ve W8 platformunda yerini alacak.Elbette bu konuyu açmamın sebebi sadece Bad Piggies değil.Zaten daha önceki konularda bahsetmiştik ama tekrar değineyim, kısaca.Öncelikle sadece uygulama sıkıntısından dolayı WP platformuna geçmek istemeyenlere sesleniyorum.Microsoft bu işe yüksek mevlada para ayırıyor.Aynı zamanda AMD'nin ve EA'un bu alanda çalışmaları sürüyor.Yakında WP kullanan sayısı çoğalınca uyg. sıkıntısı da çekmeyeceğiz.İnşallah son kullanıcılar için hayırlı ve iyi bir dönem olur...

[/URL][/IMG]

• Beğen
Tepkiler: n000k

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugun ea games ve nokia lumialara ozel iki tane xbox oyununu kullanicilara sundu. RİSK ve Connect4 wpstore nokia collections da indirilebilir durumda.

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Ben daha çok wp8'in gücünden faydalanacak oyunları merak ediyorum..

mamix74

mamix74

Üye
bence şuan çok zayıf.androit marketin çok gerisinde ama yapacak bişey yok bekliycez..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fazla beklemiyecez emin olabilirsiniz. 29 Ekimdeki wp8 tanitiminda muhtemelen marketin ulaştigi son rakamlar aciklanicaktir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler. Ayrıca android market ile kıyaslama yapmayın gerek yok...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Daha global olarak satışa sunulmayan bir işletim sisteminin her seferinde marketini kötülüyorsunuz... Hep androidle kıyaslıyorsunuz ama android sanki ilk çıktığında marketinde 200-300 bin uygulama vardı da böyle konuşuyorsunuz... Daha global olarak satılmayan, kullanılmayan bir işletim sisteminin marketinin 100 bin sınırını aşması bence iyi birşey

• Beğen
Tepkiler: n000k
acuxx

acuxx

Üye
Daha global olarak satışa sunulmayan bir işletim sisteminin her seferinde marketini kötülüyorsunuz... Hep androidle kıyaslıyorsunuz ama android sanki ilk çıktığında marketinde 200-300 bin uygulama vardı da böyle konuşuyorsunuz... Daha global olarak satılmayan, kullanılmayan bir işletim sisteminin marketinin 100 bin sınırını aşması bence iyi birşey

Adam haklı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu Lumia 920'ye bir kavuşayım, bütün günüm Windows Phone Store'da geçecek :eller: :kop2:

SheFy

SheFy

Üye
androidde ayni islevi goren 10 15 tane uygulama var. Çoğu çöp zaten

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
"12 Androidli telefon bir araya gelse 1 Windows Phone etkisi yaratamaz."

The Verge...

Bu sözün üzerine şunu söyleyim:Tamam şuan uygulamamız az ama 400-500 tane çöpe gerek yok.Her uygulamanın kalitelisi çıksa yeter.Ve de popüler oyunlar.Budur.12 tane çöp bir araya gelse bir WP etmiyor nasıl olsa :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada 13 de olabilir:hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
Gönlüm lumia da kaldı ama optimus g de ilgimi çekiyor en iyisi beklemek bir de htc one x+ var off seçim çok zor

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Gönlüm lumia da kaldı ama optimus g de ilgimi çekiyor en iyisi beklemek bir de htc one x+ var off seçim çok zor

Abi bence bekle.Yani sen bilirsin ama üçüncü nesil Lumia'ları veya Cortex 15 li s4'ü bekle.Zaten telefonun s2.Yakında bir jelly bean yüklersin olur biter.Şimdiki 4 çekirdekli snapdragon s4'lere rakip daha yok.Büyük ihtimalle galaxy s4 çift çekirdekli a15 olacak.Yani 4 çekirdekli krait(cortex a9+a15) ve çift çekirdekli exynos 5 ve diğer a15 işlemciler ölümüne kapışıcak.

amcalu1

amcalu1

Üye
Abi bence bekle.Yani sen bilirsin ama üçüncü nesil Lumia'ları veya Cortex 15 li s4'ü bekle.Zaten telefonun s2.Yakında bir jelly bean yüklersin olur biter.Şimdiki 4 çekirdekli snapdragon s4'lere rakip daha yok.Büyük ihtimalle galaxy s4 çift çekirdekli a15 olacak.Yani 4 çekirdekli krait(cortex a9+a15) ve çift çekirdekli exynos 5 ve diğer a15 işlemciler ölümüne kapışıcak.

Planlarımda büyük değişikler oldu şu an için istesemde alamam hem wp iyice gelişir bu sürede mali desteği buldum yeni hedefim araba artık :D

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Planlarımda büyük değişikler oldu şu an için istesemde alamam hem wp iyice gelişir bu sürede mali desteği buldum yeni hedefim araba artık :D

Hayırlı olsun abi alcağın araba güle güle bin.:horse:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bunlar daha başlangıç,wp8 çıktığında oyunları ve uygulamaları ardı ardına gelecektir buna hiç şüphe yok biraz daha sabredin 2013 2.çeyreğinde market tam halini almış olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bunlar daha başlangıç,wp8 çıktığında oyunları ve uygulamaları ardı ardına gelecektir buna hiç şüphe yok biraz daha sabredin 2013 2.çeyreğinde market tam halini almış olur.
Acep beklesem mi? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt