windows player ile ilgili kesin biliyosunuzdur??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows player ile ilgili kesin biliyosunuzdur??
ya arkadaşlar biraz komik bir soru olcak ama ben winamp kullnıyodum bilirisinizki bişey arayacagınız zaman "j"ye bastıgmızda kutu geliyo ve oraya yazıp buluyoruz peki windows media playerdeki nsl neye basıp player listesinden bir şakrı arayabiliriz kaç yıldır bilgisayar kullnıcısıyım bunu bimiyodum:kop: bir arkadaşım sordu takılıp kaldım cvbı bilen varmı:allalla::bilmem:

akula

akula

Üye
bildigim kadarrıla medya playede boyle bi özellik yok

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadiyaa işallah vardır başka bilen çünkü önemli

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar kimse bilmiyo galiba?? Yada öle bir özellik yok ne dersiniz

burak9400

burak9400

Üye
öle bi öjellik yok diye biliyorum ve ben hep mediaplayer kullanırım.pc hayatımın sadece 1 haftasında winamp kullandım sonra bıraktım.sana bi önerim var.başlat>ara>resim-müzik olanı tıkla şarkıyı yaz aramayı başlat ve arama bitmeden durdur alttan gizli dosya ve sistem dosyalarını da ekle seçeneğini seç ara:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öle bi öjellik yok diye biliyorum ve ben hep mediaplayer kullanırım.pc hayatımın sadece 1 haftasında winamp kullandım sonra bıraktım.sana bi önerim var.başlat>ara>resim-müzik olanı tıkla şarkıyı yaz aramayı başlat ve arama bitmeden durdur alttan gizli dosya ve sistem dosyalarını da ekle seçeneğini seç ara:D

onu biliyorumda müzik çalarken aklıma bir parça geliyo çalıyım diyorum media bulmıyorum ama winamp ta tık diye hemn karşımda onun için napalım artık böle kulancaz:(

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
arkadaşım media player 11 de kitaplık sekmesine tıklıyorsun orda üstte ara diye bi kısım var ordan yaz gelir

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ÁŔÁŚ;1132516' Alıntı:
arkadaşım media player 11 de kitaplık sekmesine tıklıyorsun orda üstte ara diye bi kısım var ordan yaz gelir

saol kardeşim onu bilyorumda klasörden direk tutup media p. atıgımızda winnaptaki gibi bakamıyoruz onu sormuştum. Ama araştırmalarım gösteriyoki media playerde öle bir kodlama malasef henüz yok işallah ilerki sürümlerde çıkar
İlgisi için herkeze teşekkür ederim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt