Windows Phone'lu Telefonların Yapıp da iPhone'un Yapamadığı 9 Şey!

Sponsorlu Bağlantılar

karaelci

karaelci

Üye
Bence hiçbir platform birbirinden üstün değil. Hepsinin diğerlerine nazaran ayırt edici farklılıkları mevcuttur.

Stabilite ve uygulama zenginliği isteyen İOS' u,
Gelişmiş ayarlar, zengin içerik ve model isteyen Android'i
Yenilik, farklı bir tasarım ve sadelik isteyenlerde WP' u tercih edebilir.

Geçenlerde S4' ü inceledim. Gerçekten harika bir telefon ancak o kadar detay ve ince ayar var ki, telefon mu MİR2 uzay üssü mü belli değil :) Evet güzel özellikler ama 2GB ram i olan telefon birkaç uygulama açınca 400 mb yer kalıyor. Öyle bir sistem ki 8 çekirdek işlemci, 2GB ddr3 ram ve 8 GB depolama alanı tüketiyor.

İOS' u da uzun yıllar kullandım. Şunu söylemeliyim ki İOS jailbreak olmadan benim için hiçbirşey ifade etmiyor. Jailbreak yapılmış bir iphone kullanmak ise büyük keyif ve kolaylık. Ancak bu İOS' un değil, onu kıran ekibin başarısı bence. Yine de çok başarılı bir sistem.

Yalnız kimsenin belirtmediği bir özellik var ki, hiçbir platformda yok. O da dahili navigasyon. Here maps ve drive ın mükemmel entegrasyonu harika çalışıyor. Hiç para ödemeden böyle güzel bir navigasyona sahip olmak ne İOS' ta ne de Android' de mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Lobin12 ve bulutsuzgece

ANIL

ANIL

Admin
Geçenlerde S4' ü inceledim. Gerçekten harika bir telefon ancak o kadar detay ve ince ayar var ki, telefon mu MİR2 uzay üssü mü belli değil :) Evet güzel özellikler ama 2GB ram i olan telefon birkaç uygulama açınca 400 mb yer kalıyor. Öyle bir sistem ki 8 çekirdek işlemci, 2GB ddr5 ram ve 8 GB depolama alanı tüketiyor.

Konu dışına çıkmadan cevap vereyim yanlışlık olmasın. S4'te 8 çekirdek işlemci ve DDR5 bellek yok. 4+4 2 farklı işlemci var. 2 GB DDR3 bellek var. :oke:

Konu oldukça yararlı olmuş bana göre. Teşekkürler.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yalnız kimsenin belirtmediği bir özellik var ki, hiçbir platformda yok. O da dahili navigasyon. Here maps ve drive ın mükemmel entegrasyonu harika çalışıyor. Hiç para ödemeden böyle güzel bir navigasyona sahip olmak ne İOS' ta ne de Android' de mevcut.

Nokia bilen göz uygulamasını unutmuşsunuz :)

karaelci

karaelci

Üye

Konu dışına çıkmadan cevap vereyim yanlışlık olmasın. S4'te 8 çekirdek işlemci ve DDR5 bellek yok. 4+4 2 farklı işlemci var. 2 GB DDR3 bellek var. :oke:

Konu oldukça yararlı olmuş bana göre. Teşekkürler.

Evet pardon, ekran kartı bakıyordum ordan DDR5 kalmış aklımda :) Teşekkürler düzeltme için.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
wp8 de temel eksiklikler giderilsin ne oyun ne uygulama bence o kadar sıkıntı değil onlar zamanla olur ki zaten hızlı bir şekilde gelişiyor.
Bazıları öyle bir söylüyor ki sanırsın hiç oyun uygulama yok. Şu temel sıkıntılar bir an önce düzelse de hemen bi wp8 telefon alsam. Dört gözle bekliyorum şu güncellemeri :naughty:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: konu için güzel anlatım

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Konu için teşekkürler kardeşim benim,

Bluetooth dosya transferi olayı gerçekten iOS için çok büyük bir eksik diye düşünüyorum :)) Ne yani? Ben Nokia Lumia 920 telefonumla çektiğim bir fotoğrafı iPhone 5 ile paylaşma imkanına sahip değilmiyim? Bu Lumia 920'nin değildir iPhone 5'in ayıbıdır :))

Microsoft & Nokia..

Üst Alt