Windows Phone'lu Telefonların Yapıp da iPhone'un Yapamadığı 9 Şey!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuan için Cihaz olarak Lumia ama, iş işletim sistemine gelince ios.gerçekçi olmak gerek

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
windows phone mu alsam yoksa başka bir telelefon alıyım diyorum özgür abinin paylaşımları windowsphone çekiyor :)

Windows Phone'un gerçekten güzel yönleri var ancak çok ama çok önemli, bazen ciddi derecede can sıkan eksikleri de var.
O yüzden her ne kadar diğer sistemlere göre hızlı ve güzel yönleri olsa da, o sistemlerde çok rahatlıkla kullanabildiğin bazı şeylerin şu an WP'de eksik durumda olması sıkıntı doğurabilir.
Alır, güncellenene kadar sabrederim diyorsan sorun yok.
Ancak o eksikliklerle kullanamam diyorsan, yıl sonunu beklemende fayda var :oke:
WP kullanıcılarının çoğu telefonundan, hızından ve stabilliğinden memnun; ancak eksiklikleri yüzünden isyan eden de çok fazla üyemiz var.
Kararını ona göre verirsin.
Ancak eksiklikleri giderildiğinde gerçekten her yönüyle üstün bir sistem olmaya aday.

• Beğen
Tepkiler: antdn ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
yazın almayı planlıyorum almadan önce danışırım size :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Eline sağlık abi güzel bir konu olmuş.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Güzel bir konu olmuş elinize sağlık. Konunun hakkını vererek yazışmak nasip olur inşallah diyorum :D.

Aklıma gelmişken tam olarak bu konunun içeriği olmasa da, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip bir cihaz (lumia oluyor kendisi) camı ile çivi bile çakabilen vatandaşlar gördük Youtube da. Daha ne olsun :d: .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güzel bir konu olmuş elinize sağlık. Konunun hakkını vererek yazışmak nasip olur inşallah diyorum :D.

Aklıma gelmişken tam olarak bu konunun içeriği olmasa da, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip bir cihaz (lumia oluyor kendisi) camı ile çivi bile çakabilen vatandaşlar gördük Youtube da. Daha ne olsun :d: .

O ne ya.telefonu nalburdanmı almış:)

blackdevilx

blackdevilx

Üye
Kıskanmayın Wp yİ bukadar ya Biz Sizin Bölümünüze Geliyormuyuz Hiç Bırakın Takip Etmeyin Wp ilgili Haberleri okumayı bizim rakibimiz yok işletim Sistemi olarak Çünkü Bizim İşletim Sistemi Ne İostan Nede Androitten Kopya Degil Ama İki Sistemde Birbirinden Kopya :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
tapatalk

tapatalk

Üye
Aqladim .s

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Kıskanmayın Wp yİ bukadar ya Biz Sizin Bölümünüze Geliyormuyuz Hiç Bırakın Takip Etmeyin Wp ilgili Haberleri okumayı bizim rakibimiz yok işletim Sistemi olarak Çünkü Bizim İşletim Sistemi Ne İostan Nede Androitten Kopya Degil Ama İki Sistemde Birbirinden Kopya :)

Şu olayı da anlamıyorum zaten, madem bu kadar beğenmiyolar WP takip etmeyin arkadaş o zaman. Hele adamın biri var her konuya damlayıp çamur atıyo sanki mesaj yazmaya mecbur kendisi! Android bölümünde bu kadar yazdığını düşünmüyorum. Anlattığım kişiyi bilen bilir bu bölümde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sataşma ve ikili tartişma olmasın. Kimsenin ceza almasını istemiyoruz. Ama gerekirse ceza vermekten de çekinmeyiz.

• Beğen
Tepkiler: kursat99, PureFood ve bulutsuzgece
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Çok merak ediyorum bizim forumda konu açılınca ıos lular ne diye geliyor.Yani konu açmışlar hadi saldıralım gibisinden mi?Çocukca davranışlar görüyorum hep burda yazıktır..

Onun dışında konu için Teşekkürler özgür abi güzel paylaşım olmuş.Sen devam et ki böyle konulara elmacılar bizim telefonlara göre eksiklerini görsünler..Biz zaten biliyoruz kendi işletim sistemimizin eksiklerini o yuzden susuyoruz.

PureFood

PureFood

Üye
WP bölümü diğer tüm bölümlerden daha popüler olmaya başladı. Bizim üyeler kadar diğer sistemlerdeki arkadaşlar da geliyor :D Gelsinler eyvallah, ama genel olarak çoğunun işi çamur atmak.

sympatico

Üye
ıphone kullanıcı arkadaslar da emınım yakında , ıphone'un yapıp da Windows
Phone'lu
Telefonlarının yapamadıgı 9999 Şey! dıye konu acarlarsa sasırmam, ki haklılarda

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ıphone kullanıcı arkadaslar da emınım yakında , ıphone'un yapıp da Windows
Phone'lu
Telefonlarının yapamadıgı 9999 Şey! dıye konu acarlarsa sasırmam, ki haklılarda

Gayet doğal haklarıdır.
Kimsenin gidip de sataşacağını sanmıyorum.
Zaten daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi, her sistemin kendine özgü özellikleri ve güzellikleri var.
Eksikleri var, fazlaları var.
Hepsi birbirine bazı yönlerden üstünlük sağlıyor.

Bence insanlar birbirlerine ezici üstünlük kabul ettirmeye çalışmak yerine bunu böyle kabullenmeliler.

MrExpert

MrExpert

Üye
Adamların Yazdıkları doğru ama sizin yazdıklarınızın Yöntemi Var Tabi bilene Bilmeyip yazmak saçma olmuş.

WP'nin üstün yanlarını içeren bu listeye birkaç tane de biz ekleyecek olursak:

1. Bluetooth üzerinden resim gönderebilme ve alabilme.
  2. Para ödemeden kendi zil sesini oluşturup ayarlayabilme.
  3. Uygulamalardaki bazı bölüm veya özellikleri ana ekrana pinleyebilme.
  4. Yalnızca Windows Phone'a has bir özellik olan "Kamera Lens" uygulamaları.
  5. Cebindeki paraya göre çok ucuzdan-en üst seviyeye kadar aralıkta modeller bulabilme.
  6. Xboz puanları kazanabilme.
  7. Bilgisayardan sürükle bırak şeklinde telefona dosya atabilme.
  8. Daha iyi sosyal ağ entegrasyonu (LinkedIn, Yahoo, Facebook Messenger)
  9. Genişletilebilir hafıza
  10. FM radyo (GDR2 ya da WP7 ile)
  11. Paralı uygulamaları deneyebilme imkanı

1- Bluetooth Dosya paylaşımı jbteki tweakler veya bazı uygulamalarla yapılıyor.
2- Bunun için uygulama var jb ile yapılıyor.
3- Burda haklısınız jb de varmı orayı tam bilmiyorum.
4- Bundada haklısınız.
5- Ucuz iphone modelleri onumuzdeki yaz sunulması bekleniyor.
6- Puan kazanma appstore da da var.
7- Sadece itunes u kullanmak çok zor olmassa gerek.
8- Buna katılmıyorum.
9- Bu sadece l620 de var :D
10-Bu konuda haklısınız. Ama buda uygulamalar ile internet üzerinden kullanılabiliyor.
11-Appstorede her uygulamanın lite versiyonu var ve lite versiyonu programın süreli halde denenmesidir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Adamların Yazdıkları doğru ama sizin yazdıklarınızın Yöntemi Var Tabi bilene Bilmeyip yazmak saçma olmuş.

1- Bluetooth Dosya paylaşımı jbteki tweakler veya bazı uygulamalarla yapılıyor.
2- Bunun için uygulama var jb ile yapılıyor.
3- Burda haklısınız jb de varmı orayı tam bilmiyorum.
4- Bundada haklısınız.
5- Ucuz iphone modelleri onumuzdeki yaz sunulması bekleniyor.
6- Puan kazanma appstore da da var.
7- Sadece itunes u kullanmak çok zor olmassa gerek.
8- Buna katılmıyorum.
9- Bu sadece l620 de var :D
10-Bu konuda haklısınız. Ama buda uygulamalar ile internet üzerinden kullanılabiliyor.
11-Appstorede her uygulamanın lite versiyonu var ve lite versiyonu programın süreli halde denenmesidir.

Güzel cevaplar için teşekkürler.
Bekleyip görelim bakalım önümüzdeki dönem neler getirecek.
Rekabet her zaman kullanıcıların lehine sonuçlanır.
Umarım WP de, iOS da kendinde bulunmayan eksiklikleri tamamlarlar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
Duran.Y

Duran.Y

Üye

Güzel cevaplar için teşekkürler.
Bekleyip görelim bakalım önümüzdeki dönem neler getirecek.
Rekabet her zaman kullanıcıların lehine sonuçlanır.
Umarım WP de, iOS da kendinde bulunmayan eksiklikleri tamamlarlar. :oke:

Keşke diğer platformlardan gelen arkadaşlarda senin kadar saygılı ve ılımlı cevaplar verse keşke Abi ya. Neyse WP kullanıcıları olarak biz kendimizi bilelim yeter :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
wp kullanicilarinin diger kullanicilardan bir farki ortaya cikti yorumlarda:ehe baslik olmasa cok kotu seyler olabilirdi. wp telefonlarin en cok hosuma giden yani oyun telefonundan cok sosyal bi telefon olmasi. suan icin facebook yerinde olmasa da fena sayilmaz ve nokianin kamera farkiyla anlayana cok iyi bi telefon. cikan uygulamalar fazla olmasa da kaliteli.

Üst Alt