IVI-Elia
Üye
Slm, kesinlikle iosu wp ye degismem aralarinda dünya kadar kalite farki var iphone kullanmayan kisi farki anlayamaz.
Babamda iPhone 5 var bende Lumia 920 var kesinlikle WP....
Slm, kesinlikle iosu wp ye degismem aralarinda dünya kadar kalite farki var iphone kullanmayan kisi farki anlayamaz.
windows phone mu alsam yoksa başka bir telelefon alıyım diyorum özgür abinin paylaşımları windowsphone çekiyor![]()

.
.Güzel bir konu olmuş elinize sağlık. Konunun hakkını vererek yazışmak nasip olur inşallah diyorum.
Aklıma gelmişken tam olarak bu konunun içeriği olmasa da, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip bir cihaz (lumia oluyor kendisi) camı ile çivi bile çakabilen vatandaşlar gördük Youtube da. Daha ne olsun.

Kıskanmayın Wp yİ bukadar ya Biz Sizin Bölümünüze Geliyormuyuz Hiç Bırakın Takip Etmeyin Wp ilgili Haberleri okumayı bizim rakibimiz yok işletim Sistemi olarak Çünkü Bizim İşletim Sistemi Ne İostan Nede Androitten Kopya Degil Ama İki Sistemde Birbirinden Kopya![]()
Çok tehlikeli bir yazı, iphone kullanıcıları damlarsa olay çıkar![]()

ıphone kullanıcı arkadaslar da emınım yakında , ıphone'un yapıp da Windows
Phone'lu
Telefonlarının yapamadıgı 9999 Şey! dıye konu acarlarsa sasırmam, ki haklılarda
WP'nin üstün yanlarını içeren bu listeye birkaç tane de biz ekleyecek olursak:
- Bluetooth üzerinden resim gönderebilme ve alabilme.
- Para ödemeden kendi zil sesini oluşturup ayarlayabilme.
- Uygulamalardaki bazı bölüm veya özellikleri ana ekrana pinleyebilme.
- Yalnızca Windows Phone'a has bir özellik olan "Kamera Lens" uygulamaları.
- Cebindeki paraya göre çok ucuzdan-en üst seviyeye kadar aralıkta modeller bulabilme.
- Xboz puanları kazanabilme.
- Bilgisayardan sürükle bırak şeklinde telefona dosya atabilme.
- Daha iyi sosyal ağ entegrasyonu (LinkedIn, Yahoo, Facebook Messenger)
- Genişletilebilir hafıza
- FM radyo (GDR2 ya da WP7 ile)
- Paralı uygulamaları deneyebilme imkanı

Adamların Yazdıkları doğru ama sizin yazdıklarınızın Yöntemi Var Tabi bilene Bilmeyip yazmak saçma olmuş.
1- Bluetooth Dosya paylaşımı jbteki tweakler veya bazı uygulamalarla yapılıyor.
2- Bunun için uygulama var jb ile yapılıyor.
3- Burda haklısınız jb de varmı orayı tam bilmiyorum.
4- Bundada haklısınız.
5- Ucuz iphone modelleri onumuzdeki yaz sunulması bekleniyor.
6- Puan kazanma appstore da da var.
7- Sadece itunes u kullanmak çok zor olmassa gerek.
8- Buna katılmıyorum.
9- Bu sadece l620 de var
10-Bu konuda haklısınız. Ama buda uygulamalar ile internet üzerinden kullanılabiliyor.
11-Appstorede her uygulamanın lite versiyonu var ve lite versiyonu programın süreli halde denenmesidir.

Güzel cevaplar için teşekkürler.
Bekleyip görelim bakalım önümüzdeki dönem neler getirecek.
Rekabet her zaman kullanıcıların lehine sonuçlanır.
Umarım WP de, iOS da kendinde bulunmayan eksiklikleri tamamlarlar.![]()

baslik olmasa cok kotu seyler olabilirdi. wp telefonlarin en cok hosuma giden yani oyun telefonundan cok sosyal bi telefon olmasi. suan icin facebook yerinde olmasa da fena sayilmaz ve nokianin kamera farkiyla anlayana cok iyi bi telefon. cikan uygulamalar fazla olmasa da kaliteli.