Dilaver Kaplan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilgisayar mühendisliği okuyan birisi uygulama yapabilir.Merhabalar ben geliştirici olmak istiyorum.pc başında bu işlerle uğraşmayı çok seviyorum.wp platformuna uygulama geliştirmek çok çok istiyorum.8. Sınıfa gidiyorum.teoga girdim.tahmini puanım450-455 abilerim ablalarım uygulama geliştirmek için hangi liseye gitmeliyim?düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum!
Nokia Lumia 820 ile gönderdim.
Bilgisayar mühendisliği okuyan birisi uygulama yapabilir.
Fen Lisesi öncelik tabiiki ama 450 puanla fen lisesi olmaz,bu durumda anadolu lisesine gideceksin hangisine puanın tutuyo bi araştırBu puanla meslek lisesine gitmek istemiyorum.Anadolu veya fen izmirden hangisini tavsiye edersiniz?
Fen Lisesi öncelik tabiiki ama 450 puanla fen lisesi olmaz,bu durumda anadolu lisesine gideceksin hangisine puanın tutuyo bi araştır
en başta her zaman fen liseleri gelir daha sonra anadolu liseleri gelirBornova Anadolu Lisesi
Şuanda tercih edilebilecek en iyi liselerin başında gelir.
Bilmiyorum Bornova tarafindayim ben en iyisi o dur orda herhalde
o puan fen lisesine yetermi bu arada
Cok deilmis443 ödemiş fen
Türkiye de böyle çok insan var kardeş hani microsoft kimseyi kapmıyoranadolu lisesi ne aldanma düz liseden farkı yok ben anadolu lisesi mezunuyum o puanla kesinlikle fen lisesine git orda matematiğini dörde beşe katlar bilgisayar mühendisliği bölümünden de dereceyle mezun olursan zaten microsoft gibi şirketler seni havada kapar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?