Windows Phone'a neler olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Windows Phone'a neler olacak
Selamlar dostlar. Bugün arkadaşımın biri Xperia z almış. Allah'ı var çok hoş güçlü kuvvetli bir telefon. Gönlümde onu görene kadar hep 920 vardı ama şu an içime kurt düştü. Hayallerini kurduğum lumia sanki bir adım düştü. Wp8 çok istiyorum ama o telefonu gördükten sonra o kadar çok aklım kurcalanmaya başladı ki .s korkum oyun performansı ileride lumia 920'nin güncele yetişememesi. Objektif yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Oyunu çok oynayan biriysen Lumia 920 alma.
Sanırım gayet objektif oldu.

Tepkiler: drakoja1
Lumia 920nin oyun performansı çok iyi. XPeria Z de çok iyi bi telefon ama anroid olması benim için eksi fikrimi sorarsan içine neden kurt düştü ki? Bence Lumia 920 şu an çok güzel bi telefon her açıdan Windows Lumia 920 nin arkasındayken asla pişman olmazsın aldığına

Objektif olursak hiçbir şey net değildir.Donanımı daha güçlü olduğundan Xperia Z daha uzun dayanabilir , daha içine kapanık ve performanslı bir sistemi olduğundan 920 daha uzun dayanabilir;çıkan amiraller sebebiyle her iki telefon da hurdaya dönebilir (geri plana düşebilir) vs vs...

oyun performansı olarak seni uzeceğini zannetmiyorum ama şu an için belki istediğin oyunları bulamayabilirsin bu sebeple oyun hastası biriysen şu an için windows phone senin için yeterli olmayacaktır..
saygılar

saynesim

Üye
Lumia 920 al kafan rahat olsun

papakudioflu

Emekli Yönetici
her zaman soyledigim gibi teknolojik olarak piyasanin cok cok uzerinde degilse bu aylar telefon almak icin uygun zamanlar degil. Tabi begendiginiz ve karar kildiginiz bir cihaz varsa teknolojinin sonu olmadigi gibi yetişmek de imkansiz olacsgi icin vakit kaybetmemek de bazen en iyisi olabilir. Yeni bir cihaz icin aciliyetiniz yoksa ben bekleyin derim. Ama hoşunuza giden herhangi bir cihaz varsa alın ve keyfini sürün.

man20

Üye
görkem, eğer hislerimi merak ediyorsan wp şuan için seni tatmin etmiceğini hissediyorum.

OozyStaw

Üye
Hocam modern combat 4 , asphalt 7 , amazing spiderman . Dredd vs zombie , nightmares serisi , guns 4 hiro , batman The Dark Knight rises gibi mükemmel çözünürlüklü oyunlar var ayrıca Xbox var yani dünya klasmanında oyun oynuyorsun ayrıca benim arkadaşta galaxy s3 var orda bile stabile ve kasma sorunu var 4çekirdwk olmasına rağmen yani oyun için alacaksan telefon ıphone5 derim ama benim yine tercihim lumia920 ıphone5 te bir arkadaşımda var ekranı küçük ve ekran kalitesi zayıf lumia920 de oyun oynarken ekran canlılığını ben hiçbir telefonda göremedim bu benim düşüncem.sonuçta sana kalmış sen bilirsin

Şu an için her uygulamanın aynısından onlarca yok mağazasında.

Oyun performansı çok iyi, işletim sistemi de çok hızlı ve stabil ancak mağazada çok fazla oyun yok, önemli oyunlar var.

Şimdilik çıkan en yeni uygulamaları kullanamayabilirsin.

Kamerası şahane.Donanımı da güzel.Dayanıklılığı da iyi.

Arkasında bugüne kadar herkesin kullandığı işletim sistemlerini yapan Microsoft var.Cihazın arkasında ise bugüne kadar herkesin en az bir defa kullandığı bir marka olan Nokia var.Diğer Windows Phone cihazların üreticileri ilgilenmezken Nokia güncellemeleri,uygulamaları ve özel anlaşmalarıyla bizlere tam destek oluyor.

Nokia'nın haritalarından bahsetmek isterdim ancak çooook çok uzun sürebilir.Çünkü iOS kullanan arkadaşımın bile Nokia maps kullandığını görmüştüm.

Drive+ ile navigasyon aramana gerek kalmayacak,ücretsiz ama lisanslı ve yenilenmeye devam eden navigasyonun olacak.

City lens(bilen göz) ile diğerlerinin yapamayacağı şeyi sen cihazını alır almaz yapabileceksin.Yine aynı şekilde barkod,QR okuyucuya sahip olacaksın.Ayrıca kamera ile yazıları tarayıp istediğin dile çevirebileceksin.

Üstelik bunları hiç uygulama yüklemeden yapacaksın.

Belki tuhaf sesler çıkaran uygulamadan 50 tane olmayacak ama gece arkadaşlarınla buluşup fotoğraf çektiğin zaman herkesin yüzünü görebileceksin.

Hareketli yerlerde(araba,kayak gibi) video çektiğinde titreme görmeyeceksin.

Herkesin elinde olmayan, merak edilen, potansiyeli çok yüksek bir işletim sistemi ve cihaza sahip olacaksın.

(Ben android tarafını hiç bilmediğimden onunla ilgili bir şey söyleyemedim, zaten onları duymak isteseydin konuyu buraya açmazdın

İstersen bana WP,Microsoft yada Nokia Fan'ı diyebilirsin.Hoşuma da gider )

Tepkiler: yaren_dede, PureFood, Murat Alper ve 3 diğerleri

OozyStaw

Üye

işte bu yüzden lumia920

- - - Eklendi - - -

Ayrıca kamera ile yazıları tarayıp istediğin dile çevirebileceksin

arda ben burayı bilmiyorum nasıl oluyor ?

Bing vision ile QR taradığın yerde "Metni Tara" diye bir seçenek çıkıyor.

bing vision'u kullanmak için Ayarlar>Dil+Bölge> Tarayıcı ve arama dili : İngilizce(Amerikan) yaptığında arama tuşuna basınca bing açılıyor ve altta göz işareti çıkıyor.İşte Bing Vision o !

Kamerada gözüken her yazıyı okuyabiliyor ve istediğin dile çevirebiliyorsun

man20

Üye

tatlım nedenini sorma ama şuan çok duygulandım msjını okurken.

Arkadaş iyi ki konuyu açmışsın valla şişmişim nası rahatladım

OozyStaw

Üye

abi her gün yeni bir şey öğreniyorum sağol

- - - Eklendi - - -

internet paketi olmadan yapar mı ?

- - - Eklendi - - -

internet paketi olmadan yapar mı ?

tapatalk

Üye
Wp yi bilmem ama android alicaksan xperia z olmamali. hd ekranda adreno320 olmaz. islemci optimizasyon olarak da s4 un cok gerisinde izlediğim kadariyla. İPhone wp hizinda bi android istiyorsan nexus4 al ramide çok az kullanir aosp olduğu icin

Konu Sahibi
ya dostlar bu teknoloji biraz firene bassa çok hoş olur ya hergün bir yenilik çok güzel ama insan onu da istiyor onu da falan filan. Şimdi buraya konu açmamın sebebi. Androide açsam konu karalama aşağılamaya kadar gidecek biliyorum. Ne güzel ki burada objektif ve olduğu gibi konuşan arkadaşlara rastladım. Tartışmalar seviyeli ve yapıcı bilgilendirici. Şimdi wp8 geleceğe daha acik ama ileride arayüzden bunalirsam diye korkuyorum .s dediğim gibi çift çekirdekli işlemci kullanması oyun performansını etkiler mi gibi bir çok soru oluştu Xperia z den sonra .s

tapatalk

Üye

Oyun GPU ve driverla calisir ikisi sağlamsa sıkinti yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...