Telefon Tavsiyesi Windows Phone'a Geri Dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Hız olarak nasıl işlemcisi / grafik birimi 920'ye göre daha mı iyi?

Tavsiye eder misiniz 1020? 920'den sonra çok fark etti mi sizin için?
aynı fazla bir şey farketmiyor işlemciler aynı :)

lumia 920 işlemcisi
  • İşlemci adı: Qualcomm Snapdragon™ S4 çift çekirdekli :)
  • lumia 1320 şlemci adı: Qualcomm Snapdragon™ S4 çift çekirdekli :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Eğer ikinci el kullanmamak gibi bir takıntınız yoksa temiz ikinci el bir cihaz bulabilirsiniz ama yeni çıkan modellerin ikinci el olanını bulmanız zor olabilir. Zaten Windows Phone telefonlarda ikinci el piyasası çok düşük fiyatlarda, uygun fiyata 32 gb 925 bulursanız kaçırmayın derim 1320 de güzel cihaz aslında ama fotoğraf çekiyorum dediniz o yüzden 1320 önermem 925 en iyi çekim yapan cihazlar arasında wp de tasarımını da çok beğeniyorum bence en iyi tasarımlı telefon :) neyse yeni çıkan cihazlardan ikinci el bulabileceğinizi pek sanmıyorum ama bulabilirseniz bi inceleyip ona göre karar verin daha önce 920 kullanmışsınız zaten 920 ile 925 arasında çok fazla bir fark yok bunu da hatırlatayım yani 920 den daha yüksek bir performans vermesini beklemeyin (kamera hariç) bence 9xx ya da 1xxx serisinden şaşmamak lazım ama zaten telefonum var diyorsunuz bu durumda 925 kalıyor yine 830 un da ikinci elini bulabilirseniz bir inceleyin derim 925 e rakip bir cihaz gibi (şu 4k olayı sinirlerimi bozdu.) hem 830 daha güncel bir cihaz bu ikisi arasında seçim yapabilirsiniz. Zaten telefonunuz var olduğu için ikinci el temiz bir cihaz almanızı tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Kamera olarak tabiiki fark etti ama birde kasa yapısı ve ağırlık olarak 1020 daha iyi,920 de ekranın titremesi(pırpır) gibi sanırım kronik bir sorunu var ama bana kalırsa ıps LCD daha iyi aslında.1020 yi tabiiki tavsiye edebilirim.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hocam hâla anlayamıyorum; Lg G3 performans vs gibi şeyler yüzünden tatmin etmiyorsa satın G3 ü, android uygulamalar falan kullanmak istiyorsanız alın orta düzeyde bir android uygulamalardan olmayın. Sonra da gidin 1520 alın. Yeter diye düşünüyorum toplam paranız(G3 satışı+1000tl)

Yok G3 zaten tatmin eden bir telefonsa gidip 920-925 falan almanız gereksiz. Sadece kamera için değmez. İsraf etmeyin paranızı boşuna yazık. Az para da gitmiyor bu telefonlara. Bekleyin 535i veya direk 1320 de olabilir, takın 32lik hafıza kartını kafanız rahat etsin. Tabi para sizin paranız, siz bilirsiniz yani.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hâla anlayamıyorum; Lg G3 performans vs gibi şeyler yüzünden tatmin etmiyorsa satın G3 ü, android uygulamalar falan kullanmak istiyorsanız alın orta düzeyde bir android uygulamalardan olmayın. Sonra da gidin 1520 alın. Yeter diye düşünüyorum toplam paranız(G3 satışı+1000tl)

Yok G3 zaten tatmin eden bir telefonsa gidip 920-925 falan almanız gereksiz. Sadece kamera için değmez. İsraf etmeyin paranızı boşuna yazık. Az para da gitmiyor bu telefonlara. Bekleyin 535i veya direk 1320 de olabilir, takın 32lik hafıza kartını kafanız rahat etsin. Tabi para sizin paranız, siz bilirsiniz yani.
G3 yetmiyor demedim çok da iyi işlerimi karşılıyor bunu önceki yorumlarımda belirtmiştim keşke okusaydınız. Ben sadece elimin altında bir Windows Phone olmasını arzu ettiğimi dile getirdim,orta seviye bir cihaz önerisi istedim,önerileriniz için teşekkürler.

_Shinku_

_Shinku_

Üye
Ben cihazımı satıyorum yakında ilan ekleyeceğim. Lumia 1520 çok temiz 2-3 aylık. Kırmızı renk 1150 ₺ Faturası var.
Eğer düşünürseniz mesaj atın.

Rainesto

Rainesto

Üye
hocam ben size ikinci el 1520 öneririm

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
1520'ye yeterli bir bütçem yok maalesef. Bunun için piyasanın düşmesini kısaca yazı beklemem gerek. Kısaca ya şimdi 925 32gb ikinci el alacağım ya da yazın fiyatları düşer 1520 gibi cihazların onu alırım. Siz ne dersiniz? Ben ikinci bir telefon olacağından dolayı orta seviye cihaz almayı düşünüyorum. Ama daha güncel bir cihaz alma imkanım da oluyor yazı beklersem. Aklım karıştı biraz. :S

_Shinku_

_Shinku_

Üye
1520'ye yeterli bir bütçem yok maalesef. Bunun için piyasanın düşmesini kısaca yazı beklemem gerek. Kısaca ya şimdi 925 32gb ikinci el alacağım ya da yazın fiyatları düşer 1520 gibi cihazların onu alırım. Siz ne dersiniz? Ben ikinci bir telefon olacağından dolayı orta seviye cihaz almayı düşünüyorum. Ama daha güncel bir cihaz alma imkanım da oluyor yazı beklersem. Aklım karıştı biraz. :S

Dediğim gibi eğer düşünürseniz 1150 ₺ ye 9 taksitle satarım size sanalpazar üzerinden.

Takipçi Satın Al

Üst Alt