Windows Phone8 güvenligi aşılmak üzere

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Wp %50 yi aşmadan hacklenmesin :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence hiç güzel bir haber değil bu:angry: Sistemi hacklerlerse androidin virüslü ve beş para etmez dünyasından farkımız kalmaz. Üstüne mağaza gelişimide durur. İnşallah kıramazlar sistemi hiçbir zaman. Bu uygulama mı program mı neyse Nokia'dan çıkmış olmasına çok sinirlendim. HTC alasım geldi:angry:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
umarım daima güvende oluruz

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Tabi mağaza gelşimiaçısından kötü haber ve büyük olan ihtimal kötü fakat küçük de olsa iyi bir ihtimal de yok değil. Uygulamalar kırılırsa bedava olur ve bedava uygulamayla kullanıcı sayısı artabilir(angry birds bile paralı bizde unutmamak lazım) kullanıcı sayısı artarsa belki o zaman büyük yazılımcılar bizim mağazaya yönelebilir. Tabi ikinci ihtimal küçük ihtimal.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence wp'nin pazar payı %20'leri aşmadan illegal uygulama yuklemenin yolu acilmamali.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada keşke illegal uygulama yukleme olmadan custom rom yuklenebilse:)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve byibo

skynet

Üye
Her işletim sistemi kırılmayı tadacaktır :pro:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ücretli uygulamaların hack yoluyla ücretsiz kullanılmasına karşıyım. insanlar emek edip uygulama yapıyor ve eğer ücret talep ediyorsa bu haklarıdır. helallik noktasına dikkat etmemiz lazım.

ÖEY

ÖEY

Üye
Custom Rom olayına belki ama ben bu uygulamaların illegal yollardan bedava telefonlara kurulması olayına karşıyım.

efege

Üye
Gelişme var mı bu konu hakkında?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Denildiği gibi Microsoft bu konuda çok tutumlu, ser veriyor, açık vermiyor :D Ama tabiki şuda bir gerçektir MS gibi eş anlamlı çalışan hackerlar var. Microsoft bunu çok iyi biliyor. :D Elbette bir grup hacker bu direnişi kırar geçer.) Sonuçta yazılımdır insan yapıyor ve hatalar olacaktır..

blackcemre

Üye
uygulamanın linki:

blackcemre

Üye
uygulamanın linki:RegistroWP8.xap

- - - Eklendi - - -

indirsem yukleyebilir miyim bedava.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kırılmaması gerekiyor en az 1 yılı daha var windows phone mağazanın gelişimi için.1 yıl sonra kırsınlar kıracaklarsa.:hmmm

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
bilgi için:tşk:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Neden kırılmasın diyorsunuz?(Bilmediğimden soruyorum)

Üst Alt