...................... LÜTFEN OKUYALIM........................................
Şöyle bir baktım yazılanlara tüm arkadaşlar konuyu açan arkadaşın üstüne gitmişler bu ön yargılarınızdan dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.
öncelikle şunu belirtmekte fayda görüyorum ki hepimiz buna benzer bir çok konuda eleştiriler yaptık ortada bi yanlışlık varsa bu hepimizin yanlışı, eğerki burası özgür radikal bir forumsa elbetteki her arkadaş düşüncelerini dile getirecek.
Lütfen karşımızdaki aynaya bakarak gerçek yüzümüzü görelim...... şimdi sormakta fayda var hangimiz kullandığımız cihazımızdan tam anlamıyla memnunuz kimse ben demesin çünkü şöyle geçmişe baktığımızda önemli eksiklikler olarak alt alta sıraladığımız(Dosya yönetici, bağımsız ses ayarları, tercihler, bildirimler vs..) öncelikle gelmesini beklediğimiz, anketler yaptığımız konu başlıklarını ne çabuk unuttunuz...peki ya bu geçen aradan sonra hangi eksiklikler giderildi kimse kusura bakmasın ki bazı acı gerçekleri de kabullenmemizin bizler için faydası vardır .
Evet cihazlarımız gerçekten çok stabil çalışıyor oldukca akıcı maşallah yağ gibi kayıyor peki bizler sadece bunun içinmi aldık başka hiç bir beklentimiz yokmuydu. Eğer ki öyleyse neden samsung, iphone vs cihazlarla karşılaştırmalar yapıyoruz yok hangisi daha iyi resim ,video çekiyor diye e bırakalım o zaman aldığımız gibi kullanalım hiç beklentilerimiz olmasın
Bazı arkadaşlar hemen ne güzel şöylemişler :Almasaydın, git başka cihaz al vs bunlar bize yakışmaz arkadaşlar emin olunki sadece üzerinde NOKIA yazısı var diye bu cihazı alan arkadaşlarımız var; peki neden ... hemen açıklayayaım çünkü nokıa bi ayrıcalıktır nasılki iphone ayrı bir stilse nokıa da kendine has bi ayrıcalıktır. şöyleki; Her arkadaşımızın tuttuğu bir takım vardır Fenerbahce , Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon vs.. hangimiz tuttuğumuz takımı bırakıp başkasına geçeriz.. Peki ya yine sorarım size: hangimiz tutuğumuz takımı eleştirmedik futbolculara kızdık, yöneticileri istifaya çağırdık yeri geldi tuttuğumuz takıma küfürler ettik sonuç olarakta arkadaşımızda benim gibi yada bizler gibi bir anlık öfkesini dile getirmiş olabilir.
LÜTFEN kime karşı olursa olsun eleştirilerimizi uzaklaştırıcı değil kazanmak yönünde olsun
KIRILAN DAL RÜZGARI AFFEDER LAKİN KIRILMIŞTIR BİR KERE
Bizler forum üyeleri olarakta buna dikkat edelim kimseyi kırmayalım elbette iyi sözler duymak hoşumuza gider lakin tüm eleştirilere de açık olmamız gerek.
Konuyu açan arkadaşımız evet bazı düşüncelerinizde size katılıyorum çünkü daha önce kullandığımız NOKIA lardan çok farklı bir arayüzle sistemle karşılaştık alışması zor, benim sizden ricam sizde size yapılan eleştirilerden dolayı kimseye kızmayın umarım beklentilerimiz en kısa zamanda giderilir. Her zaman şunu dile getirdim bizler birlik olalım ki isteklerimiz karşılansın eldekilerle yetinmeyelim her zaman daha iyisini isteyelimki kazanan biz olalım...