murtıı
Üye
Windows Phone
Arkadaşlar öncelikle az sonra yazacaklarımdan dolayı lutfen gereksiz yorumlar yapmayın rica ediyorum sadece kendi goruşumu dile getirmek amacım. Yaklaşık 8 aydır lumia 820 kullanmaktayım ve hemen hergun forumu takip ediyorum hatta şuanda mesajımıda lumiadan yazmaktayım benim eleştirmek istediğim nokta sistemin çok sıkıcı ye yetersiz olması hemen hergun yeni oyun uygulama konusu açılmakta fakat çıkan uygulamalar olsun oyunlar olsun gerçekten çok kotu hadi uygulama konusunu geçtik arayüz bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyo az sonra yazılacakları tahmin etmek zor değil bukadar stabil bir işletim sistemi var mı oymuş buymuş stabil olması normal değil mi sizce ne adam akıllı uygulaması var nede en kuçuk bir ozelleştirmeye izin vermekte yaklaşık 1 senesi dolmuş bir işletim sistemi ve aldığım andan bu zamana kadar elle tutulabilecek bir yenilik gormedim bu telefonu almamdaki tek neden nokia nın malzeme kalitesi idi alacak olan arkadaşlarıma tavsiyem çok iyi duşunsunler bu işletim sisteminin android ve ios ile aynı mertebeye ulaşabilmesi çok zor kocaman içi boş bir balon saygılarımla...
.