Tavsiye Windows Phone

Sponsorlu Bağlantılar

murtıı

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone
Arkadaşlar öncelikle az sonra yazacaklarımdan dolayı lutfen gereksiz yorumlar yapmayın rica ediyorum sadece kendi goruşumu dile getirmek amacım. Yaklaşık 8 aydır lumia 820 kullanmaktayım ve hemen hergun forumu takip ediyorum hatta şuanda mesajımıda lumiadan yazmaktayım benim eleştirmek istediğim nokta sistemin çok sıkıcı ye yetersiz olması hemen hergun yeni oyun uygulama konusu açılmakta fakat çıkan uygulamalar olsun oyunlar olsun gerçekten çok kotu hadi uygulama konusunu geçtik arayüz bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyo az sonra yazılacakları tahmin etmek zor değil bukadar stabil bir işletim sistemi var mı oymuş buymuş stabil olması normal değil mi sizce ne adam akıllı uygulaması var nede en kuçuk bir ozelleştirmeye izin vermekte yaklaşık 1 senesi dolmuş bir işletim sistemi ve aldığım andan bu zamana kadar elle tutulabilecek bir yenilik gormedim bu telefonu almamdaki tek neden nokia nın malzeme kalitesi idi alacak olan arkadaşlarıma tavsiyem çok iyi duşunsunler bu işletim sisteminin android ve ios ile aynı mertebeye ulaşabilmesi çok zor kocaman içi boş bir balon saygılarımla...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu telefonu almamdaki tek neden nokia nın malzeme kalitesi idi ...

Telefonunuz siz alırken ki tercihinize hizmet etmiş gerisi için yakınma hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

Sent from my RM-937 using Board Express

• Beğen
Tepkiler: n000k ve kurtoglu00
BelaMonte

BelaMonte

Üye
şimdi arkadaşım. Milletin düşüncesini bu kendi kararlarını etkilemen çok yanlış olur. Sen sevmiyorsun ama ben neden arayuzde kutular olan bir sistemi seviyorum? Demek ki sana kotu geliyor, bana güzel geliyor. Bu durum kişiseldir. Sen yeni oyun çıkıyor, o oyunlarda kotu diyorsun. Sen kotu diyorsun ben iyi diyorum buda ne demek oluyor? Kendi duşunceni söylüyorsun. Kişiden kişiye göre değişir bu. O zaman ne demek oluyor? Başkalarına telefonu kötülemek yerine keşke o telefonu almasaydın. Farkındaysanız wp yi kötüleyenler artık kişisel yani öznel yargılardan kötülüyorlar. Ama biri nesnel olarak kotuleyemiyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve sahte_suhte
turbocore35

turbocore35

Üye
Sizin gibilere alınma ama çok sinir oluyorum kardeşim onyargılı davranmıyorum yanlış anlama her zaçan canlı kutucuk hrr renk kutucuk yapabiliyorsun sıkılınca yer değiştir ha cokmu sıkıldın tum ana ekrandaki s canlı widget kutucul leri kaldır normal yazılı menuyu kullan sonra yine değiştir adam akıllı guzel uygulama yok diyorsun nasıl yok Allah aşkına ya ben de Wp8 kullanıyorum memnunum çok bence oyunlarda gayet yeterli hatta androidde oynyyamadıgım oyunları kasmadan oynuyabilirim
Arkadaşlar öncelikle az sonra yazacaklarımdan dolayı lutfen gereksiz yorumlar yapmayın rica ediyorum sadece kendi goruşumu dile getirmek amacım. Yaklaşık 8 aydır lumia 820 kullanmaktayım ve hemen hergun forumu takip ediyorum hatta şuanda mesajımıda lumiadan yazmaktayım benim eleştirmek istediğim nokta sistemin çok sıkıcı ye yetersiz olması hemen hergun yeni oyun uygulama konusu açılmakta fakat çıkan uygulamalar olsun oyunlar olsun gerçekten çok kotu hadi uygulama konusunu geçtik arayüz bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyo az sonra yazılacakları tahmin etmek zor değil bukadar stabil bir işletim sistemi var mı oymuş buymuş stabil olması normal değil mi sizce ne adam akıllı uygulaması var nede en kuçuk bir ozelleştirmeye izin vermekte yaklaşık 1 senesi dolmuş bir işletim sistemi ve aldığım andan bu zamana kadar elle tutulabilecek bir yenilik gormedim bu telefonu almamdaki tek neden nokia nın malzeme kalitesi idi alacak olan arkadaşlarıma tavsiyem çok iyi duşunsunler bu işletim sisteminin android ve ios ile aynı mertebeye ulaşabilmesi çok zor kocaman içi boş bir balon saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, kamuraN021 ve n000k
Hagios

Hagios

Üye
Nasıl olurda insanlara ben beğenmedim sizde beğenmeyeceksiniz sakın almayın diyebiliyorsun ya da bunu ima ediyorsun. Bu nasıl bi mantıksızlıktır.Senin beğenmeyip sıkıldığın bir şeyi tüm insanlık beğenmeyip sıkılacak öyle mi? Ben hiç sıkılmıyorum gayette memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.Hadi bakalım nası olacak?Bende konu açayım ben beğendim sizde beğeneceksiniz kesinlikle almanız lazım diye?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, GuiTaRisT111, flutewoddy ve 1 kişi daha
turbocore35

turbocore35

Üye
Nasıl olurda insanlara ben beğenmedim sizde beğenmeyeceksiniz sakın almayın diyebiliyorsun ya da bunu ima ediyorsun. Bu nasıl bi mantıksızlıktır.Senin beğenmeyip sıkıldığın bir şeyi tüm insanlık beğenmeyip sıkılacak öyle mi? Ben hiç sıkılmıyorum gayette memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.Hadi bakalım nası olacak?Bende konu açayım ben beğendim sizde beğeneceksiniz kesinlikle almanız lazım diye?
evet mantık mı yok nedir anlamadım saten lumia kullanmıyor dur bu uye

oznkrts

oznkrts

Üye
Bence wp8 de pc lerde oldugu gibi widgetler koyabildigin kişisel bi alan olsa çok daha iyi olur sonra başlatıcıya bastıgın zaman gene kutular filan ama sürekli öyle olunca bi sıkılma degişiklik isteme durumu normal tabi bunlar kişisel eleştiriler bi genelleme kalıbına koymaya çalışırsan çok sert tepkiler alabiliirsin

turbocore35

turbocore35

Üye
Bence wp8 de pc lerde oldugu gibi widgetler koyabildigin kişisel bi alan olsa çok daha iyi olur sonra başlatıcıya bastıgın zaman gene kutular filan ama sürekli öyle olunca bi sıkılma degişiklik isteme durumu normal tabi bunlar kişisel eleştiriler bi genelleme kalıbına koymaya çalışırsan çok sert tepkiler alabiliirsin
androidde değişmiyor hep aynı ios ta değişmiyor hepsi aynı bu sadece kotulemedir yhani...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Abi bu çok kişisel bir görüş ya mesela ben kutucuklara bayılıyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İlk Önce herkeze selamlar.
Yorumum işe şu dur: Öncelikle bu senin iradenle yazdıgın bir konudur ve sadece kendi düşüncelerini sunmalısın bu senin düşüncen ve almayın tarzında bir yazım yapmışsın yanlıştır
Ayrıca:

androidde değişmiyor hep aynı ios ta değişmiyor hepsi aynı bu sadece kotulemedir yhani...

Türkçeyi koruyalım .

• Beğen
Tepkiler: Invoke, PureFood, pirenuri ve 3 diğerleri

murtıı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lutfen die başlıyarak yazdım yazılarımı kendi duşuncelerimdir diye belirttim ama gelen yorumlara bakılırsa siz bu yazdıklarımın sadece belirli bir kısmını okumuşsunuz.bir arkadaşımız koyu yazılarla, sert bi uslupla yazmış begenmediğim birşeyi begendim demek benim yapımda yok ben kimseyi etkilemek için yazmadım sen oyle anlamışsın anladığın gibide yorum yaptın hayatımda koru korune bişeyi savunmadım savunmamda elimden birçok cihaz geçti bunları yazarken kullanmadığım birlmediğim platform hakkında yorum yapmadım TEKRAR SOYLUYORUM LUTFEN SAYGIYI KAYBETMİYELİM YAZDIKLARIM KENDİ DUŞUNCELERİMDİR.saygılarımla

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim için Dosya yöneticisi ve Ayar kısayolları dışında sistemin çok acil bir eksiği yok.
Sıkılmanıza neden olan arkaplan duvar kağıdı değiştirememekse, arkaplan gördükçe huzur buluyorsanız Android'e geçebilirsiniz elbette.
Ama işyerinden Android kullanan bir arkadaşımın "rehbere girerken 1 saat geçiyor" lafı hala kulaklarımda.
Bence asıl can sıkan budur.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, pirenuri ve n000k
oznkrts

oznkrts

Üye

Ben burda arayüz ile ilgili gördügüm eksikligi belirttim yazımda bi kötüleme amacı göremiyorum gören varsada söylesin sonundada belirttigim gibi yorumumu kendi kişisel zevklerime göre yaptım ama görünüşe bakılırsa türkçeniz kadar anlayışınızdada sorun varmış

turbocore35

turbocore35

Üye
Ben burda arayüz ile ilgili gördügüm eksikligi belirttim yazımda bi kötüleme amacı göremiyorum gören varsada söylesin sonundada belirttigim gibi yorumumu kendi kişisel zevklerime göre yaptım ama görünüşe bakılırsa türkçeniz kadar anlayışınızdada sorun varmış

bn sizin içşn demedim boyle dienler için dedim

murtıı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım anla
Sizin gibilere alınma ama çok sinir oluyorum kardeşim onyargılı davranmıyorum yanlış anlama her zaçan canlı kutucuk hrr renk kutucuk yapabiliyorsun sıkılınca yer değiştir ha cokmu sıkıldın tum ana ekrandaki s canlı widget kutucul leri kaldır normal yazılı menuyu kullan sonra yine değiştir adam akıllı guzel uygulama yok diyorsun nasıl yok Allah aşkına ya ben de Wp8 kullanıyorum memnunum çok bence oyunlarda gayet yeterli hatta androidde oynyyamadıgım oyunları kasmadan oynuyabilirim
Dostum anlamıyorum ama geçrekten anlamıyorum yazdığın yazılara bakarmısın ben neden kötüliyim durduğum yerde windows phonu ? bana ne kazandırabilir? eksik gördüğüm şeyleri paylaş mıyım mi? nasıl bire düşünce anlayışın varsa artık ben kalkıp başka bir marka model cep telefonu kullanırken gelip maxicepte windows phone bölümüne girip bu cihazı kötüleme gereği duydum birde sinir oluyomuşun neyime sinir oldun pardon karelerden hoşlanmadım die mi yoksa ?

Hagios

Hagios

Üye
arkadaşlar lutfen die başlıyarak yazdım yazılarımı kendi duşuncelerimdir diye belirttim ama gelen yorumlara bakılırsa siz bu yazdıklarımın sadece belirli bir kısmını okumuşsunuz.bir arkadaşımız koyu yazılarla, sert bi uslupla yazmış begenmediğim birşeyi begendim demek benim yapımda yok ben kimseyi etkilemek için yazmadım sen oyle anlamışsın anladığın gibide yorum yaptın hayatımda koru korune bişeyi savunmadım savunmamda elimden birçok cihaz geçti bunları yazarken kullanmadığım birlmediğim platform hakkında yorum yapmadım TEKRAR SOYLUYORUM LUTFEN SAYGIYI KAYBETMİYELİM YAZDIKLARIM KENDİ DUŞUNCELERİMDİR.saygılarımla

alacak olan arkadaşlarıma tavsiyem çok iyi duşunsunler bu işletim sisteminin android ve ios ile aynı mertebeye ulaşabilmesi çok zor kocaman içi boş bir balon saygılarımla...

Kendi fikrini belirtmek başkadır, o fikri başkasına aşılamaya çalışmak başkadır.İçi boş kocaman bir balon demen bile buna en güzel örnektir.Kime göre içi boş?

Bende bu dediklerimi körü körüne savunduğumdan değil kullandığımdan dolayı yazdım.Neden kötüleyeyim diyorsun evet doğru fakat sende düşün biz neden körü körüne inanalım?Dediğin gibi bize bir geliri getirisi var mı?
Ayrıca siyah siyah ve kalın yazmış dediğin kişi ben isem diğer mesajlarıma bakabilirsin hepsi öyle.

braayn

braayn

Üye
arkadaşımız fikrini dile getirmiş gayet normal tabi zaten lumiadan istediğini almışsın yani malzeme kalitesi diğer firmaların kotu olduğundan kaliteye gelmişsin NOKİA ...
insan oğlu cidden farklı bir yapıya sahip Yeni nesil oyun konsollarında en iyi grafiği ister ama mobil oyunlarda grafik olarak geride gelen oyunları oynar hani oyun için ben mobil cihazımı kullanmıyorum kendi tercihim.
Android ve ıos kullananlar doğru dürüst bir navigasyonları yok.en iyi bir tomtom navigasyon uygulaması 45-50$ .Cihazı rootlar yüklersin o ayrı dava herkes rootdan moottan anlamaz.
daha önce S2 kullandım 3 ay dayanmadı etrafı soyuldu kılıf kullan diyeceksiniz ozaman dış malzemenin kalitesine niye bakiyim.
9 aydır L 820 kullanıcısıyım KILIFSIZ kullanıyorum gram çizik yok.Bende kaliteye geldim ve stabil olsun dedim İŞTE BURDAYIM... Bu arada S2 3 yıldan fazladır piyasada kaç defa güncelleme aldı. Merak ediyorum....

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve oznkrts

murtıı

Üye
    Konu Sahibi
Kendi fikrini belirtmek başkadır, o fikri başkasına aşılamaya çalışmak başkadır.

Bende bu dediklerimi körü körüne savunduğumdan değil kullandığımdan dolayı yazdım.Ayrıca siyah siyah ve kalın yazmış dediğin kişi ben isem diğer mesajlarıma bakabilirsin hepsi öyle.
Hocam ben neden başkasına düşünce aşılamaya çalışıyım ki benim kazancım ne olabilir sadece benim düştüğüm duruma başkalarınında düşmemelerini istemiyorum eğri oturum doğru konuşalım cihazı aldığımdan beri doğru dürüst bildirim alamadım whatsap sürekli sorunlu şimdi gördüğüm bu yanlışları söylemezsem sırf ben aldım başkalarıda alsın die hareket edersem yanlış düşlünüyo olmazmıyım? soruyorum sizlere sonuçta bu devirde para kazanmak koly değil belki 1 aylığından fazlasını bu cihazlara bağlıyan insanlar var iyi düşünün araştırın demek kötü bişey mi?

Hagios

Hagios

Üye
Hocam ben neden başkasına düşünce aşılamaya çalışıyım ki benim kazancım ne olabilir sadece benim düştüğüm duruma başkalarınında düşmemelerini istemiyorum eğri oturum doğru konuşalım cihazı aldığımdan beri doğru dürüst bildirim alamadım whatsap sürekli sorunlu şimdi gördüğüm bu yanlışları söylemezsem sırf ben aldım başkalarıda alsın die hareket edersem yanlış düşlünüyo olmazmıyım? soruyorum sizlere sonuçta bu devirde para kazanmak koly değil belki 1 aylığından fazlasını bu cihazlara bağlıyan insanlar var iyi düşünün araştırın demek kötü bişey mi?

Yok kötü bir şey değil ama senin vurgulama şeklin yanlış.Şöyle düşün.Konuyu açıp sadece telefondaki eksiklikleri söylemiş olsan ( bildirim alamadım whatsap sürekli sorunlu ) gibi kimse buna bir şey diyemez ve zaten okuyan kişi bunların sorunlu olduğunu görür.Ona göre telefona kendi istediği gözden bakar.
Ama sen çok sıkıcı ye yetersiz, çıkan uygulamalar olsun oyunlar olsun gerçekten çok kotu, arayüz bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyo, kocaman içi boş bir balon gibi ifadeler kullanırsan yani kendi olumsuz düşüncelerini kullanırsan böyle düşünmeyen kişilerden tepki alman doğal değil mi? Bunlar senin düşüncelerin ifade etmekte tabi serbestsin herkes düşüncelerini ifade edebilir ama bu cümlelerin sonuna "çok iyi duşunsunler bu işletim sisteminin android ve ios ile aynı mertebeye ulaşabilmesi çok zor" gibi bir ifade de ekleyince vermek istediğin şey bambaşka görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve n000k
turbocore35

turbocore35

Üye
bende tüm bildirimler geliyo onu napcaz cnm kardeşim .:D.

Üst Alt