papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
abi dediklerini yaptım ama telefon takvimine herhangi birşey gelmediDunya kupası heyecanı başladı ve futbol tutkunları bu heyecanı dakika dakika yaşıyor. Peki Windows Phone telefonlarınızdan Dünya Kupası maç takvimini izlemek ve maç saatleriyle ilgili bildirimler almak ister misiniz?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefondaki microsoft hesabinla giriş yaptıysan gelir. Tabi takvim senkronizasyonun açıksa.teşekkürler
abi dediklerini yaptım ama telefon takvimine herhangi birşey gelmedi
zaten ms hesabıyla giriş yaptım ama gelmedi. restart attım gene yokEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefondaki microsoft hesabinla giriş yaptıysan gelir. Tabi takvim senkronizasyonun açıksa.
İlk başta bana da gelmedi ama cihazı kapatıp açınca oleyyy,tekrar teşekkürler Alikemal.teşekkürler
abi dediklerini yaptım ama telefon takvimine herhangi birşey gelmedi
aynen benimde kapalı galiba telefona gelmedi güncel hali. Hotmail den bakınca o takvimde var.takvim senkronizasyonu kapalı. nasıl açarım?
Ayarlardan hesabı senkronize edin.aynen benimde kapalı galiba telefona gelmedi güncel hali. Hotmail den bakınca o takvimde var.
Yaptım ama değişen olmadı.ayarlar > e pasta + hesaplardan kendi hesabıma tıkladığımda sekronize edilecek içerik yazıyor altında da e posta var ve işaretli durumda. Bunda bi eksiklik yok değil mi?Ayarlardan hesabı senkronize edin.
Microsoft hesabında içerik olarak sadece e-posta var.Yaptım ama değişen olmadı.ayarlar > e pasta + hesaplardan kendi hesabıma tıkladığımda sekronize edilecek içerik yazıyor altında da e posta var ve işaretli durumda. Bunda bi eksiklik yok değil mi?
Hocam bunun gibi acaba birde şu hava durumunu konumu açmadan gösterme olayı koyamıyormuyuz takvime. Mesela bilgisayar ortamında web ortamında istediğimiz ili seçiyoruz onu gösteriyor ama telefonda neden olmuyor? Eşlenik çalışmıyormu bu servisler acaba?Dunya kupası heyecanı başladı ve futbol tutkunları bu heyecanı dakika dakika yaşıyor. Peki Windows Phone telefonlarınızdan Dünya Kupası maç takvimini izlemek ve maç saatleriyle ilgili bildirimler almak ister misiniz?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu yapmak gerçekten çok basit.
Artık Dünya Kupası maçlarını telefonunuzdan an be an takvim bildirimleriyle takip edebirsiniz.
- Bilgisayarinizdan ya da telefonunuzdan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresine girin- Sol üstten "içeri aktar" butonuna basın
- Sol bardan "abone ol" butonuna tıklayın
- Takvim url'si yazan yere bu url'yi yakıştığını: webcal://www1.skysports.com/calendars/football/fixtures/competitions/worldcup
- Takviminize isim verip logo seçin
- Sol altta "abone ol" butonuna tıklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?