windows phone pazar payı avrupada %4.1 e ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows phone pazar payı avrupada %4.1 e ulaştı
Q1 2011Q1 2012
Android 55% (17.2 million)
iPhone21%25% (7.8 million)
Symbian 5% (1.56 million)
RIM17%8% (2.5 million)
Windows Phone2.2%4.1%(1.28 million)

Avrupa daki windows phone satışları yıllık bazda %156 artarak 1.28 milyon satış rakamıyla birlikte %4.1 pazar payına ulaştı.
Tabi bu rakam çok düşük gelebilir fakat bu rakamların 2011-2012 arası yıllık bazda ilk çeyrek rakamları oldugunu belirtelim.IDC EUROPE mobil cihazlar araştırma yetkilisi
Francisco Jeronimo Lumia cihazlarının global pazarda Nisan ayı itibariyle satışa çıkmasıyla satışların artmasıyla pazar payının 2012 4. çeyreginde %10 pazar payını aşacagı tahmininde bulunmanın hayalcilik olmayacagını söyledi.

Symbianize

Symbianize

Üye
Ya bu androidde ne var anlamıyorum

aleranol

aleranol

Üye
vallaha ya donanımla insanların gözünü boyadılar sonrada sattılar. Tegra işlemcileri hariç hiçbiri bişeye yaramaz bence. Adamlar s3e bile overclocklu mali400gpu koydular ya :(

Symbianize

Symbianize

Üye
Wp çürütecek piyasayı :) ama ozamana kadar Symbian

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Seneye bu tabloyu çok arar,android.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu da nokia batıcak diyenlere bir cevap olsun avrupa da yapılan güven anketi sonucu

doctorrr

doctorrr

Üye
ben bi iki sene biçiyorum usta bu android rüzgarının dinmesi için :oke:

theposies

theposies

Üye
nokialar taşdan sağlam :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia hamle yapmakta gecikmeseydi makas bukadar açılmayacaktı,tamamen taktik hatası yaptı ve gecikti.ama vuruşları inanın çok sağlam oluyor şimdi:)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bide soyle bisey var nokia yillarca symbian la cihaz satti androit 4-5 yil yapabildi buda normal nokia nin bi gun tekrar bu piyasada lider olacagini bizler tahmin edebiliyorduk sahsen ben eminim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokianın lider olması hemen olacak birşey degil ama artık son iki üç yıldaki gibi güçsüz ve zayıf nokia olmayacagı kesin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia nın lider olması benim için çok da önemli değil,yeterki lumia larla yakaladığı çıtayı düşürmesin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia nın lider olması benim için çok da önemli değil,yeterki lumia larla yakaladığı çıtayı düşürmesin
o çıta artık bir ivme yakaladı ve windows phone8 le zirve yapıcak bundan sonra kolay kolay aşagı dönmez

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Mutlaka hemen olacak bisey degil androit te bi anda buralara gelmedi ama suanki symbian in durumuna gelecegini dusunuyorum bi gun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mutlaka hemen olacak bisey degil androit te bi anda buralara gelmedi ama suanki symbian in durumuna gelecegini dusunuyorum bi gun
symbianın şu anki durumuna bence yıl sonunda gelir zaten:oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Yalnızca 5 telefon ile dünya pazar payı %2 mi artar anlamadım ki. Nokia hedefi on ikiden vurdu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: aleranol
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt