Tavsiye Windows Phone Önemli Sorunlar!

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Önemli Sorunlar!
Merhaba,
Ben 3-4 gün önce Class10 SDard almıştım. Dün birden tüm müzik, resim ve videolar 4 tane görünmeye başladı bilgisayardan içine baktım 1 tane vardı biraz araştırdım genel bir sorunmuş. Bende eski SDCard'ı tatım sorun çözüldü. SD Karta uygulamalar kurulabilince tekrar içindekileri silip atarım herhalde düzelir ama asıl sorunum ben o sdcardı taktığımda kayıt yerini tekrar sdcard yapmayı unutmuşum ve resim, videoları telefona kaydediyormuş. Resimler zaten 30-40mb'dı onda sorun yoktu ancak bir video çekmiştim 1080p 30fps o 400mb yer kaplamış. Tam o sırada yer bitti yazdı videoyu durduramadım kaldı öyle bendi kamera uygulamasını zorla kapadım. Şimdi o video 400mb yer kaplıyor ama video görünmüyor yani silemiyorum. Format atmaktan başka şansım yok mu?

4MaGuS

Üye
ilk olarak soracagınız soruları üst konulardan sorarsanız daha iyi olur burdan mesela
Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
cevapbınıza gelirseniz bende bir çok kez hafıza dolu uyarısı veriyor ve yazı gidince durdur diyorum durduruyor aslında o tam sıfır oldugunda gelmiyor 200mb gibi bir yer kalınca o uyarı otomotik geliyor, çekmeye devam edebiliyorsunuz yani, siz onu zorla kapmak yerine normal kapatsaydınız direk gözüküyordu, şuan hiç bir şekilde gözükmüyorsa yapacak bir şey yok, telefonda hafıza kartı varsa ve vidyo hafıza kartında mı acaba?

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi

Video telefonda. Konuyu buraya açmam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım. Oraya açılan konulara cevap 2 ayda belki geliyor.

4MaGuS

Üye
Video telefonda. Konuyu buraya açmam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım. Oraya açılan konulara cevap 2 ayda belki geliyor.
güzel bir şekilde düzenli olarak yazarsan cevap verilir neyse benim soruma cevap verirsen sorunu nasıl çözeceğimize karar veririz

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
güzel bir şekilde düzenli olarak yazarsan cevap verilir neyse benim soruma cevap verirsen sorunu nasıl çözeceğimize karar veririz

verdim cevap işte. Video hafıza kartında değil telefon hafızasında. O uyarı az yer kaldığında geliyor normalde ama o sırada tamamen bitmişti hafızası 0kb yazıyordu.Bir de format atarsam uygulama savelerini geri getirmenin bir yolu yok dimi?

4MaGuS

Üye
yedek yaparsan her şeyi urtarırsında sende farklı bir sorun olmuş bir şey diyemiyicem şimdi, sen yedek alıp format dene

bu 400mb kapasite kontrolüne girdiğinde nerede görülüyor? yani nerede yer kaplıyor?

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
bu 400mb kapasite kontrolüne girdiğinde nerede görülüyor? yani nerede yer kaplıyor?

Videolar kısmında yer kaplıyor ancak baktığımda hiç bir video görünmüyor. Zaten yer sıkıntısı çekiyorum bu 400mb benim için çok kötü oldu. İlk sorun da rahatsız edici onu da giderecek. En iyisi format ama oyun dataları benim için çok önemli.

köşede son çekilen resim/videonun küçük ön izlemesi oluyor daire içinde. orda görünmüyorsa (tabi en son o videoyu çektiğinizi, daha sonra resim/video çekmediğinizi varsayıyorum) nokia camera ayarlarına gidip en alttaki "Nokia Camera ile fotoğraf ve video çekimlerini bulun" yazısına tıkla bakalım işe yarayacak mı?

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi

Öneriniz için teşekkürler. Yaptım ancak maalesef işe yaramadı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
soft reset at?sonra yine dene onu

Zaten 5 kere soft reset atmış, birkaç kere normal açıp kapamış ve şarjını bitirip tekrar şarja takmıştım.

En iyis hard reset olacak ama bazıları performans düşüyor diyor ondan korkuyorum. Bir de oyun dataları önemli benim için.

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Aslında belki 8.1 dev. Previewi yükledikten sonra uygulamaları sd karta alıp hard reset atabilirim. Bir 7-8 gün sabrediyim böyle gelir herhalde.

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Acaba o video alanı snapchatten kaynaklanıyor olabilir mi? Sonuçta günde 1 kere aynı videoyu tekrar izleme hakkınız oluyor.