HeroMR
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilk olarak soracagınız soruları üst konulardan sorarsanız daha iyi olur burdan mesela
Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
cevapbınıza gelirseniz bende bir çok kez hafıza dolu uyarısı veriyor ve yazı gidince durdur diyorum durduruyor aslında o tam sıfır oldugunda gelmiyor 200mb gibi bir yer kalınca o uyarı otomotik geliyor, çekmeye devam edebiliyorsunuz yani, siz onu zorla kapmak yerine normal kapatsaydınız direk gözüküyordu, şuan hiç bir şekilde gözükmüyorsa yapacak bir şey yok, telefonda hafıza kartı varsa ve vidyo hafıza kartında mı acaba?
güzel bir şekilde düzenli olarak yazarsan cevap verilir neyse benim soruma cevap verirsen sorunu nasıl çözeceğimize karar veririzVideo telefonda. Konuyu buraya açmam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım. Oraya açılan konulara cevap 2 ayda belki geliyor.
güzel bir şekilde düzenli olarak yazarsan cevap verilir neyse benim soruma cevap verirsen sorunu nasıl çözeceğimize karar veririz
yedek yaparsan her şeyi urtarırsında sende farklı bir sorun olmuş bir şey diyemiyicem şimdi, sen yedek alıp format deneverdim cevap işte. Video hafıza kartında değil telefon hafızasında. O uyarı az yer kaldığında geliyor normalde ama o sırada tamamen bitmişti hafızası 0kb yazıyordu.Bir de format atarsam uygulama savelerini geri getirmenin bir yolu yok dimi?
yedek yaparsan her şeyi urtarırsında sende farklı bir sorun olmuş bir şey diyemiyicem şimdi, sen yedek alıp format dene
bende bazılarında gitmiyor diye biliyorum ancak emin değilim mecbursanız atıcaksınzı boşverin oyunlarıFormat atınca oyun save'leri/dataları gidiyor diye biliyorum.
bu 400mb kapasite kontrolüne girdiğinde nerede görülüyor? yani nerede yer kaplıyor?
nokia camera ile mi çektiniz?
köşede son çekilen resim/videonun küçük ön izlemesi oluyor daire içinde. orda görünmüyorsa (tabi en son o videoyu çektiğinizi, daha sonra resim/video çekmediğinizi varsayıyorum) nokia camera ayarlarına gidip en alttaki "Nokia Camera ile fotoğraf ve video çekimlerini bulun" yazısına tıkla bakalım işe yarayacak mı?
soft reset at?sonra yine dene onu
hafıza yokken 8.1i nasıl yükleyecen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?