Windows Phone Önce Güncelleme Var Dedi Sonra Yok

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Önce Güncelleme Var Dedi Sonra Yok
Lumiam güncelleme var dedi bana bildirim gönderdi.Ben o heyecanla güncelleme kısmına gittim.Bir yandan konu açmak için hazırlanıyordum.İlk ben haber veriyim istedim.Ama açtığımda güncelleme yok son kontrol tarihi Cuma yazıyordu.Ben uç defa kontrol ettirdim yine yok.Bu neydi böyle acaba benim cihaz kafayı mı yedi? y Ya da ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güncelleme haberi e-posta adresine mi geldi yoksa telefonda mı uyarı verdi? :hmmm

messevim

messevim

Üye
19 mayıs şakası yapmıştır:)

alical33

alical33

Üye
güncelleme yaklaşıyormu acaba öncekşndede hata verip otomatik indirmişti :D

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme haberi e-posta adresine mi geldi yoksa telefonda mı uyarı verdi? :hmmm

Telefon uyarısı abi e postayla gelse yaygaraya vermezdim çünkü ta Bi önceki guncellemeyei filan veriyo forumda konuşulmuştu biliyorum.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Gösteripte vermeyen kızlar gibi bildiğin :d:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve hasansen_83
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hımmm ilginç bir durum.
Telefonun zaten güncelse, böyle bir şey olmaması lazım :hmmm
Çünkü Haziranın ikinci yarısı ile Temmuzun ilk yarısı arasında gelecek yeni güncellemeler.
Acaba başka kimseye oldu mu böyle bir durum.

alical33

alical33

Üye
ben güncelleme denetledim ama yok bişey

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Denetledim ancak herhangi bir değişiklik yok :hmmm

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Gösteripte vermeyen kızlar gibi bildiğin :d:

:d: Çok yanlış bir yorum.Bu arada başka yaşayan var mı? Ama sonuçta telefonun güncelleme var demesi için sunucuda olması gerekir.Acaba yanlışlıkla betatı filan mı koydular.Navifirm çalılıyo mu baksak Bi...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Şuan Güncelleme Yok Diyor bu arada dikkatimi ne çekti biliyomusunuz abilerim.Syrekli güncelleme kontrolü yapmaya başladı mesala o güncelleme kısmına girince En son 14 saniye önce yazardı diyelim.Ondan sonra kendi bir iki gün sonra kontrol ederdi.Şimdi her 5 dakikada kontrol ediyor.Noluyor ya korkmaya başladım.

- - - Eklendi - - -

smltrl

Üye
Klavye için dil falan indirdin mi o uyarıdan önce?

- - - Eklendi - - -

Klavye için dil falan indirdin mi o uyarıdan önce?

serinaga

serinaga

Üye
İlginç, az önce baktım yok bir şey, senin telefon çıldırmış olmalı ...

Üst Alt