Windows Phone mi? Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Symbian da dede o zaman... Cesetıni gömdüler ama ruhu hala burda :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Symbian da dede o zaman... Cesetıni gömdüler ama ruhu hala burda :)

hay ağzına sağlık ne güzel dedin yaa :) aynen symbian'ın ruhunu biz taşıyoruz hâlen :) gittiği yere kadar da taşıyacağız artık :)

droidçi

droidçi

Üye
WP mu? Android mi?

Güzel soru; WP daha bebek bir işletim sistemi şuan ancak anne ve baba diyebilir durum da yürümesine daha çok var :) biraz zamana ihtiyacı var, mobil dünyada WP yabancı gibi ama bu sektöre çabuk ısınacak azimle yürümeyi de öğrenecek eminim :)

Android; 18'lik deli kanlı gibi kanı dikine akıyor :D Canavar gibi bir işletim sistemi, muazzam bir etki alanı var, Aklı başında yolunu bulmuş gidiyor, şuan için Android, WP'a abilik yapıyor varsın belirlediği hedefe ulaşmak için çalışsın biz mutlu oluruz :)

Sorunun cevabını vereyim:

WP yeni yeni gelişmekte; ve ben olsam WP gelişip bu sektöre ''Durum bakalım beyler bende varım'' diyene kadar Android'i seçerdim :)

NOT: ''yanlış anlaşılacak bi söz sarfettiysem affola''
wp yeni yeni gelişiyor olabilir ama bebek değil htcnin wpli modelleri vardı önceden

___kaptan___

___kaptan___

Üye
wp yeni yeni gelişiyor olabilir ama bebek değil htcnin wpli modelleri vardı önceden

Konuyu mizahi olarak ele aldım, herkesin görüş acısı farklıdır, sizin için gelişmektedir, benim için ise MİZAHİ anlamda bir bebektir, çünkü bebekte yavaş yavaş gelişir; ki şuan için WP'a benim uygun gördüğüm tabir de budur, yanlış anlaşılmak konuyu başka yere çekme gibi bir niyetim yok, konuyu mihazi olarak ele aldım kimseyi kötüleme gibi niyetim de yoktur, olsa bunu farklı dille nitelerdim, iyi forumlar..

aleranol

aleranol

Üye
her konuda ayıplı bir mesajın var birak artık şu gereksiz şeyler yazmayı. hala banlanamadin o cok komik ışte.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konularda her defasında hatırlatmamıza gerek var sanırım konu dışı yorum yapmayınız.Sadece şikayet butonunu kullanınız.İyi forumlar

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşımız Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefon almaya karar verdiğine göre ve konu sahibi isteği üzerine :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt