Windows Phone mi? Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

arsima89

arsima89

Üye
Bu konu hala tartışılıyor mu android tabiki

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Wpstore'dan su anda sadece kredi kartiyla satinalma yapilabilir. İleride operatorler uzerinden yapilir mi bilmiyorum. Bu tamamen microsoft Turkiye ile operatorlerin yapacagi anlasmaya bagli.

pfffbe

pfffbe

Üye
Android'ten vazgeçmem.

• Beğen
Tepkiler: droidçi
acuxx

acuxx

Üye
al 820 bak keyfine kardeşim :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: droidçi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Nokia ve Microsoft,Gameloft'a barayı bastıktan sonra tabiki oyun çıkaracaklar :D

Öyle mi dersin Ali? Birde şöyle düşün,androidde apkmania var,ios da jailbreak,wp de bazaar var ama cihazlar unlock edilemiyor kolay kolay sence bu unlock süreci oluşana kadar Gameloft bu marketten paranın karekökünü çıkartır mı? Bence çıkartır. Microsoft'un EA Gameloft rovio vs firmalarla anlaşmaları var ve dün tanıtımda da söylendi 50 tane popüler uygulamanın 46 sı wp8 için hazır. Market konusunda kimse hiç sıkıntı etmesin,700000 binlik markette 400000 uygulamanın indirme sayısı 10000 den fazla değilse kimse market de market dememeli bence.

- - - Eklendi - - -

Google'da basıyor :) o da samsung-htc-lg-sony'den topladığı parayla basıyor :D

Google para toplamasa da olur sizden alıp size verdiği reklamlarla paraya takla attırıyor zaten :kıskıs:

PriZm

PriZm

Üye

Öyle mi dersin Ali? Birde şöyle düşün,androidde apkmania var,ios da jailbreak,wp de bazaar var ama cihazlar unlock edilemiyor kolay kolay sence bu unlock süreci oluşana kadar Gameloft bu marketten paranın karekökünü çıkartır mı? Bence çıkartır. Microsoft'un EA Gameloft rovio vs firmalarla anlaşmaları var ve dün tanıtımda da söylendi 50 tane popüler uygulamanın 46 sı wp8 için hazır. Market konusunda kimse hiç sıkıntı etmesin,700000 binlik markette 400000 uygulamanın indirme sayısı 10000 den fazla değilse kimse market de market dememeli bence.

- - - Eklendi - - -

Google para toplamasa da olur sizden alıp size verdiği reklamlarla paraya takla attırıyor zaten :kıskıs:
Ben Kötü anlamda demedimki yanlış anladın :zzz: hafiften şaka da yaptım onuda kötü anladın :zzz:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben Kötü anlamda demedimki yanlış anladın :zzz: hafiften şaka da yaptım onuda kötü anladın :zzz:

Sen de beni yanlış anladın kardeşim ben seni alıntıladım ama kızım sana diyorum gelinim kalk su getir gibi yani ;) Seviyorum seni kardeşim benim :op:

Takipçi Satın Al

Üst Alt