Windows Phone mi? Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Örneğin maxicepteki oyunları nasıl yüklenir wp ye :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Jail break gibi birşey yapıyorsun ama papakudioflu ya sor o yaptırır :D fazla uğraşmazsin

inş öyle bişey vardır. s3 ile l920 arasında kaliodm oyun desteğide gelince l920 dönüş yaptik bakalım bedava indirme yolu varsa bakıcaz artık.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ali Kemal abime sormak lazım :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Valla telefonda eğlencede lazım oyun müzik uygulama felan lazım :) onun için dedim market dışı uygulamalar oyunlar nasıl yükleniyor

amcalu1

amcalu1

Üye
Sen kafanı yorma türkler öyle şeylere para vermez asla bir çaresi bulunur rahat ol sen iphone gibi kapalı bir sistemde bile oynanıyor herşey bedavaya

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Hımm o zaman biran önce bulsalar iyi olur :oke:

- - - Eklendi - - -

Wp alıcam karar verildi :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Mrket bilgilerinde bölgenizi amerika seçmelisiniz aksi taktirde yüklediğin oyunları görmez. Ve bu arada internetteki oyunları direk indirip kuruyoruz yanılmıyorsam. :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Mrket bilgilerinde bölgenizi amerika seçmelisiniz aksi taktirde yüklediğin oyunları görmez. Ve bu arada internetteki oyunları direk indirip kuruyoruz yanılmıyorsam. :)

Bilgili kişiyle ö.m. cevabı aldım. Market dışı uygulamalar için unlock etmemiz gerekiyormuş..

pRime.

pRime.

Üye
Android. Daha verimli olmasa da her açıdan daha çok seçenek var.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
WP hoş gibi. Ama ele alıp incelemek gerek bence.
Ben One X'i alırken forumda neler dönüyordu. Resmen 3310 muamelesi yapılıyordu cihaza. Çünkü videolar öyle diyordu.
Ama şimdi S3 alma One X al diyenler var.
Elinize alın, öyle yorum yapın bence :)

cukuleaks

Üye
WP hoş gibi. Ama ele alıp incelemek gerek bence.
Ben One X'i alırken forumda neler dönüyordu. Resmen 3310 muamelesi yapılıyordu cihaza. Çünkü videolar öyle diyordu.
Ama şimdi S3 alma One X al diyenler var.
Elinize alın, öyle yorum yapın bence :)
s3 ün performansı hala one x ten daha iyi :)

droidçi

droidçi

Üye
biri demişki wp şıklık yahu hiç mi xperia arc s görmediniz :bye2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt