alical33 Üye dilmenibrahim' Alıntı: Vay be yakında bu teknoloji insan oğlunu yutacak heralde robotlar vs arabalar kendi gidecek gemiler uçaklar Genişletmek için tıkla ... fişini çekip kapattığım şeyi beni mi yönetecek
dilmenibrahim' Alıntı: Vay be yakında bu teknoloji insan oğlunu yutacak heralde robotlar vs arabalar kendi gidecek gemiler uçaklar Genişletmek için tıkla ... fişini çekip kapattığım şeyi beni mi yönetecek
yeminli06 Üye skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir bak istersen Genişletmek için tıkla ... Baktım ama bişey anlamadım neyse zamanla anlaşılır benim araba aynı ama bt desteği yok galiba
skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir bak istersen Genişletmek için tıkla ... Baktım ama bişey anlamadım neyse zamanla anlaşılır benim araba aynı ama bt desteği yok galiba
Asdetu Üye önceden nokia telefonlarla arabadaki müziği değiştirme vardı.. adı neydi unuttum da.. bu lumia telefonlarda var mı ??
önceden nokia telefonlarla arabadaki müziği değiştirme vardı.. adı neydi unuttum da.. bu lumia telefonlarda var mı ??
4MaGuS Üye irfan ekmekci' Alıntı: önceden nokia telefonlarla arabadaki müziği değiştirme vardı.. adı neydi unuttum da.. bu lumia telefonlarda var mı ?? Genişletmek için tıkla ... n8 ile duyulan bir özlelik radyo frekanslarına baglanıp istediğiniz müziği telefon açtıgınızda arabada çalışıyor güzel bir özellikti wp de varmı bilmiyorum bende
irfan ekmekci' Alıntı: önceden nokia telefonlarla arabadaki müziği değiştirme vardı.. adı neydi unuttum da.. bu lumia telefonlarda var mı ?? Genişletmek için tıkla ... n8 ile duyulan bir özlelik radyo frekanslarına baglanıp istediğiniz müziği telefon açtıgınızda arabada çalışıyor güzel bir özellikti wp de varmı bilmiyorum bende