Bu daha önce gelen mp3ler nereye kaydediliyor ?Bende denedim şimdi, gayet güzel olmuş, haydi WP ailesine hayırlı olsun ...
Mp3 göndermede var sesli not olarak geçiyorVe nihayet beklenen güncelleme...
Edit: Arama özelliği gelmiş ama Mp3 gönderme hala yok sanırım.
Mavi tiki kapatma da gelmiştam olarak gelen yenilikler ne oldu şimdi? arama ve mp3 kaydedebilme mi sadece? uygulamanın derinlerinde başka ne gibi özellikler var? yok mu yoksa?![]()
Belki küçük bir ayrıntı olacak ama eskiden whatsappta mesaj geldiğinde bildirimdeki whatsapp simgesi içi yeşil dolu oluyordu . Şimdi şeffaf olmuşDosyalar uygulamasından da direkt mp3 paylaşılıyor. Sonunda olmuş.
Resmi Yenilikler:
• WhatsApp Araması: Aileniz ve arkadaşlarınızı, başka bir ülkede olsalar bile, WhatsApp kullanarak bedava arayın. WhatsApp aramaları, telefonunuzun konuşma paketindeki dakikalarınız yerine İnternet bağlantınızı kullanır. Veri ücreti uygulanabilir. Windows Phone 8 ve üstünde mevcuttur.
• Şimdi ses dosyaları gönderebilirsiniz (Windows Phone 8.1 ve üstünde mevcuttur).
Bir de mavi tik kapatma geldi.
Artık çoğu şeyi paylaş deyince listede WhatsApp var.
Çoklu mesaj seçme gelip-gitmişti galiba beta sürümüne. Şimdi de bulamadım.
Sohbetler yazısının üstündeki Whatsapp yazısının yanında da artık bildirimler var.Dosyalar uygulamasından da direkt mp3 paylaşılıyor. Sonunda olmuş.
Resmi Yenilikler:
• WhatsApp Araması: Aileniz ve arkadaşlarınızı, başka bir ülkede olsalar bile, WhatsApp kullanarak bedava arayın. WhatsApp aramaları, telefonunuzun konuşma paketindeki dakikalarınız yerine İnternet bağlantınızı kullanır. Veri ücreti uygulanabilir. Windows Phone 8 ve üstünde mevcuttur.
• Şimdi ses dosyaları gönderebilirsiniz (Windows Phone 8.1 ve üstünde mevcuttur).
Bir de mavi tik kapatma geldi.
Artık çoğu şeyi paylaş deyince listede WhatsApp var.
Çoklu mesaj seçme gelip-gitmişti galiba beta sürümüne. Şimdi de bulamadım.
vardıKişinin profilinine tıklandığında ortak gruplar diye bir şet gelmiş daha önce yoktu sanırım
Bir ss atıver kardeşWindows 10 arama ekranında WhatsApp araması çok şık duruyor