bozkirdangelen
Üye
5 nci yapı arama görüntüsüyle değil de klasik yani 8.1 arama görüntüsüyle arıyor.Whatsaptan kişileri bulup ara dediğimde operatörden arıyor anlamadım ama.
5 nci yapı arama görüntüsüyle değil de klasik yani 8.1 arama görüntüsüyle arıyor.Whatsaptan kişileri bulup ara dediğimde operatörden arıyor anlamadım ama.
5 nci yapı arama görüntüsüyle değil de klasik yani 8.1 arama görüntüsüyle arıyor.
Video gönderme limiti de artsa tam olurmuş

Evet ben denedim mp3 gönderiliyor karşıyaCanlar mp3 gönderme var mı dediniz. Android de bile yok ses gönder dediğimizde kayıt var galeriden dosya gönder yok
"Sesli not gönder" dediğinizde dosya yöneticisini açıyor. Bulunduğu konumdan .mp3 uzantılı dosyayı seçip gönderebilirsiniz.Canlar mp3 gönderme var mı dediniz. Android de bile yok ses gönder dediğimizde kayıt var galeriden dosya gönder yok
Uyguluma ile evet kırpılıyor ama limitinde bir 20Mb olmasını isterdim açıkçasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu uygulamayla her türlü ayarlanıyor![]()

Ama ücretliUyguluma ile evet kırpılıyor ama limitinde bir 20Mb olmasını isterdim açıkçası
Bu arada buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulama daha iyi ondan.

WhatsaApp beta güncellenmeye devam ediyor. Normal sürümden 2 sürüm üstte şu an. 2.12.64
Bu arada Windows 10 Mobile ve WhatsApp Araması ekranı:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türkçe çevirilerle de oynama yaptım biraz. Dikkatsizlikten hatalar yapmışım. Bir ek daha, bir sonraki güncellemede "Bildirimlerde Mesaj Göster" çevirisi "Bildirimlerde mesaj ön izlemesi" olacak. Umarım diğerleri de onay alır da sıkıntı olmaz. Video yazacağıma Kamera yazmışım mesela![]()
Üstteki görüntü ekran kilitliykenki hali.Güzelmiş ikiside aynımı ?
Evet onu hallettim, bazı şeyler de var bakalım durum ne olurBildirimlerde mesaj göster, bildirimlerde mesaj on izlemesi olmuş![]()
Ve üstelik evet dosya gönderme sekmelerinde ikiside kamera olmuş![]()
Evet onu dalgınlığımla yaptım maalesef 
Onu çeviren kişi yanlış çevirmiş.Şu Sesli Not uda Ses Dosyası yapsalar çok iyi olurBidakine onu eski haline getirin bari
![]()