Sensation
Emekli Yönetici
Mağaza yorumlarında herkes olmayışından şikayetçiydiorta parmak ifadesi biraz küfür ve argo niteliğinde olmuş ya![]()
![]()

Mağaza yorumlarında herkes olmayışından şikayetçiydiorta parmak ifadesi biraz küfür ve argo niteliğinde olmuş ya![]()
![]()

hele şükürSohbet listesinde artık telefonun kendi ifadeleri değil, WhatsApp'ın ifadeleri görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte bu en iyi haberSohbet listesinde artık telefonun kendi ifadeleri değil, WhatsApp'ın ifadeleri görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tasarım ne zaman değişecek acaba. Wp8den beri aynı2.12.132 beta ile durum geçmişiniz geliyor.
Ve bu durumda her whatsappı geri açtığımızda yükleniyor yazısından kurtulmuş oluyoruz? Di mi? İnşallah öyledir2.12.148 beta ile uygulamadan geri tuşuyla çıkınca, WhatsApp görev değiştiricide açık kalıyor.

win10 da bildirimde ciddi iyileşme var whatsapp olsun twitter olsun hepsinin bildirimi geliyor direktDaha önemlisi büyük ihtimalle bildirim problemi kalmaz
Ben ilk aldığım günden beri sadece uygulamanın wp7/8 geçiş döneminde olduğu zaman yaşadım bildirim problemi. Onun dışında hiç yaşamadımwin10 da bildirimde ciddi iyileşme var whatsapp olsun twitter olsun hepsinin bildirimi geliyor direkt

Evet, Microsoft'un Windows 10 Mobile uygulamaları gibi.Ve bu durumda her whatsappı geri açtığımızda yükleniyor yazısından kurtulmuş oluyoruz? Di mi? İnşallah öyledir![]()
Bu özellik yeni betada kalkmış.Ve bu durumda her whatsappı geri açtığımızda yükleniyor yazısından kurtulmuş oluyoruz? Di mi? İnşallah öyledir![]()
iyi bişi mi yapıyorlar kötü bişi mi yapıyorlar ne yapıyorlar anlamadımBu özellik yeni betada kalkmış.
Yani açılıştaki bekleme yine olabilir.
Öte yandan arka planda açık kalmadığı için düşük ramli cihazlarda performansı biraz daha iyi olacaktır.

İyi bir şey yapmaya çalışıyorlar, yapamazlarsa neyse bunu yapınca zaten bu oluyordu deyip bardağın dolu tarafına baktırmaya çalışıyorlar.iyi bişi mi yapıyorlar kötü bişi mi yapıyorlar ne yapıyorlar anlamadım![]()
Versiyon no:2.12.170WhatsApp güncellendi.