Dtn
Üye
Nasıl peki?tabiki yedekleme yapılabiliyor
Nasıl peki?tabiki yedekleme yapılabiliyor
Yapıyor ama yine program içine sanırım. Ben normal dosyalar arasında hiç whatsapp yedeği görmedimtabiki yedekleme yapılabiliyor

Aynen ben de görmedim o yüzden format atınca program bilgileri de silineceğinden gider gibi geliyor. Çözümü varsa çok sevinebilirim.Yapıyor ama yine program içine sanırım. Ben normal dosyalar arasında hiç whatsapp yedeği görmedim![]()
Whatsapp kendi serverlarına yedekliyor gruplardaki konuşma geçmişleri dışında birşey kaybetmezsiniz her şey yerinde kalırAynen ben de görmedim o yüzden format atınca program bilgileri de silineceğinden gider gibi geliyor. Çözümü varsa çok sevinebilirim.
Öyle bir şey yok. Hafıza kartı varsa oraya yedekler. Yoksa gider.Whatsapp kendi serverlarına yedekliyor gruplardaki konuşma geçmişleri dışında birşey kaybetmezsiniz her şey yerinde kalır
Hafıza kartı yok, telefonun içeriğinden bulup yedekleyemiyorum yani?Öyle bir şey yok. Hafıza kartı varsa oraya yedekler. Yoksa gider.
Bende yok ama sıfırlasamda aynı kalıyor???Öyle bir şey yok. Hafıza kartı varsa oraya yedekler. Yoksa gider.
Sıfırlamayı telefon ayarlarından mı yapıyorsunuz?Bende yok ama sıfırlasamda aynı kalıyor???
EvetSıfırlamayı telefon ayarlarından mı yapıyorsunuz?
Whatsapp maşallah güzel gidiyor. Darısı diğer programlara2.12.126 ile her şey Türkçeye çevrilmiş. Başka fark göremedim.
Yavaş bile olsa diğer mobil sistemlerle aynı özelliklerde ilerliyor diye biliyorum artık eksiği kalmadı yaniyavasta olsa guncelleme gelıyor whatsapp
aynenYavaş bile olsa diğer mobil sistemlerle aynı özelliklerde ilerliyor diye biliyorum artık eksiği kalmadı yani
İmkanı yok.@Sensation
Bizim de WhatsApp Beta yı install etmemiz mümkün mü?
Hani sonradan yapılan bir değişiklik ya da bir ip ucu gibi ...