evet kardeşim ama o program çin sunucularından indirdiği için normalden biraz daha geç iner başka upload sitelerinden indirmeni tavsiye ederim sonra xap depyoler 2.0 aracı ile telefonuna kurarsınHocam şimdi benim merak ettiğim ekran bu ben bekledim bekledim değişen bir şey yok iniyormu yani böyle olunca
hangi link bozuk ?Hocam oturdum bilgisayarın başına xap depyoler kurucam diye bi indiremedim ki link bozuk falan derken bulamadım![]()
Telefonu sıfırladığınızda evet unlock gider ama bir sınırlama yokTeşekkürler son bir sorum olacak telefonumda yeterli depolama alanı olmadığı için sıfırlamak istiyorum unlock gidiyor mu yani tekrar yapmamız gerekiyor mu ve bir yılda 3 defa mı hakkımız mı var

kurduğun uygulama yada oyunun yeni versiyonunu kurarken onu kullanıyorsunbeyler şu wp power Tools da ki Update butonu tam olarak ne işe yarıyor
Yani updaye den yeni sürümü yüklersem 10 sınırı olayına yakalanmam mı şimdi ben mc 5 güncellemesini oyunu silip kurdum 2 mi olmuş oldu Update deseydim 1 tane mi yüklemiş olacaktım ?kurduğun uygulama yada oyunun yeni versiyonunu kurarken onu kullanıyorsun
evet update deseydin 1 tane yüklemiş olucaksınYani updaye den yeni sürümü yüklersem 10 sınırı olayına yakalanmam mı şimdi ben mc 5 güncellemesini oyunu silip kurdum 2 mi olmuş oldu Update deseydim 1 tane mi yüklemiş olacaktım ?
Xap Depyoler deneyin oda olmassa artık çin programının yükleyicisinden başka çare yok![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Connect dediğinizde telefonun ekranı açık olsun yoksa hata verir
Ne yaptıysam açamadım ne demek istiyor?