Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Ecnyz123

Üye
Hocam şimdi benim merak ettiğim ekran bu ben bekledim bekledim değişen bir şey yok iniyormu yani böyle olunca

byibo

byibo

Üye
Hocam şimdi benim merak ettiğim ekran bu ben bekledim bekledim değişen bir şey yok iniyormu yani böyle olunca
evet kardeşim ama o program çin sunucularından indirdiği için normalden biraz daha geç iner başka upload sitelerinden indirmeni tavsiye ederim sonra xap depyoler 2.0 aracı ile telefonuna kurarsın

Ecnyz123

Üye
Hocam oturdum bilgisayarın başına xap depyoler kurucam diye bi indiremedim ki link bozuk falan derken bulamadım :)

Ecnyz123

Üye
Teşekkürler son bir sorum olacak telefonumda yeterli depolama alanı olmadığı için sıfırlamak istiyorum unlock gidiyor mu yani tekrar yapmamız gerekiyor mu ve bir yılda 3 defa mı hakkımız mı var

skynet

Üye
Teşekkürler son bir sorum olacak telefonumda yeterli depolama alanı olmadığı için sıfırlamak istiyorum unlock gidiyor mu yani tekrar yapmamız gerekiyor mu ve bir yılda 3 defa mı hakkımız mı var
Telefonu sıfırladığınızda evet unlock gider ama bir sınırlama yok :)

• Beğen
Tepkiler: byibo

Ecnyz123

Üye

Telefonu sıfırladım ve unlock yaptım sonralardan bu ekran gelmeye başladı ne demek istiyor?

-:Açık olan şeylerden kaynaklanmış sorun çözüldü

Son düzenleme:
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
beyler şu wp power Tools da ki Update butonu tam olarak ne işe yarıyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
kurduğun uygulama yada oyunun yeni versiyonunu kurarken onu kullanıyorsun
Yani updaye den yeni sürümü yüklersem 10 sınırı olayına yakalanmam mı şimdi ben mc 5 güncellemesini oyunu silip kurdum 2 mi olmuş oldu Update deseydim 1 tane mi yüklemiş olacaktım ?

byibo

byibo

Üye
Yani updaye den yeni sürümü yüklersem 10 sınırı olayına yakalanmam mı şimdi ben mc 5 güncellemesini oyunu silip kurdum 2 mi olmuş oldu Update deseydim 1 tane mi yüklemiş olacaktım ?
evet update deseydin 1 tane yüklemiş olucaksın

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Serhan

Serhan

Üye
power tools bende hiçbir şek,lde çalışmıyor bakşa uygulama varmı atmak için ?

Ecnyz123

Üye
Xap Depyoler deneyin oda olmassa artık çin programının yükleyicisinden başka çare yok :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Xap Depyoler deneyin oda olmassa artık çin programının yükleyicisinden başka çare yok :)

Aynen ben onu kullanıyorum daha kullanışlıymış.

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasaray'ın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Gerçekler 8)Beyler unlock ile yapılabilecek tek şey xap yüklemek mi ? :oku

Ecnyz123

Üye
Unlock amacı imzasız uygulama oyunları(xap) kendi telefonunda kurup denemek.

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler ılk yontemde kırmızı bi yazı çıkıor mavi tarafa tıklayamıorum neden acabatmmdır hallettım

Ecnyz123

Üye

Ne yaptıysam açamadım ne demek istiyor?

Ecnyz123

Üye
@skynet öncelikle ilginiz için teşekkürler. Telefonumun ekranı açık durumda ve bağlanamıyorum halen.

skynet

Üye
Telefonun unlock olduğundan emin misiniz ?

Üst Alt