Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
evet arkadaşım olmuştur artık istediğin uygulamayı oyunu kurabilirsin
ya kardeşim ben power toolsu açmaya çaluştığımda windows smart device connevity 11 yuklemeniz gerekiyo diyo başka tools lar yokmu xap yükleme ? :( xap deployer denedim açmadı ? :( Çok soru sordum kusura bakma kardeşim :) @byibo

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

Berkkk2375

Üye
Çinliyi yap ama onun için öncelikle sdk dan unlocku geri al çinli uygulama adı aiyingyong yazarsan google ye çıkacaktır son surumu indir yaparsın ben power ile yapıyorum sıkıntı çıkarmıyor ve kesinlikle çinliden hızlı

Uygulamaaaaa

Serhan

Serhan

Üye
Çinliyi yap ama onun için öncelikle sdk dan unlocku geri al çinli uygulama adı aiyingyong yazarsan google ye çıkacaktır son surumu indir yaparsın ben power ile yapıyorum sıkıntı çıkarmıyor ve kesinlikle çinliden hızlı

Uygulamaaaaa

Aingyiong dan yaptım power dan olmuyo dedim hatayı veriyo

Kullanıcı İmzası : :ehe

Berkkk2375

Üye
Aiyingyong dan ygulama atmak için sol tuşa tıkla en üstteki çince yazıyı seç

Uygulamaaaaa

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Berkkk2375

Üye
Açıklık getiremeyenler için baştan alayım aiyingyong denen çince program ile power toolsa gerek kalmadan uygulama atmak için aiyingyıng tarafından unlock edilmiş cihazınızla xap dosyasına sol tıklayın ve en üstteki çince yazıyı tıklayın gelen ekranda mavi yazıya tıklayın ve yuklemeye başlasın.

Uygulamaaaaa

Berkkk2375

Üye
Ama sdk yöntemi daha rahat bence power tools çok hızlı ayrıca iki uygulama kısıtlamasını forumda adını hatırlamıyorum arkadaşımız paylaşmıştı iki taneyi yükleyin sd karta atın size açılsın iki tane yet daha böylece sınırsız oyun yukleyebilirsiniz

Uygulamaaaaa

byibo

byibo

Üye
Ha bu arada ben bu işlemi satın alınan hesapla yaptım garantim gitmiyor değilmi
Uygulamaaaaa
yok gitmiyor garanti
ya kardeşim ben power toolsu açmaya çaluştığımda windows smart device connevity 11 yuklemeniz gerekiyo diyo başka tools lar yokmu xap yükleme ? :( xap deployer denedim açmadı ? :( Çok soru sordum kusura bakma kardeşim :) @byibo
Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?
yok önemli değil arkadaşım usb driwerlerini yüklemen gerekir 1.sayafada mevcut gerekli adımları takip edersen bir sorun olucağını sanmıyorum

Son düzenleme:

Csezen

Üye
bu hatayı alıyorum yardım edin lütfen microsoft hesabımı giriyorum kabul etmiyor

Berkkk2375

Üye
bu hatayı alıyorum yardım edin lütfen microsoft hesabımı giriyorum kabul etmiyor

Cihazınızın wifiye usb ye bağlı ekranın açık ve önceden sdk veya başka bir çinli program bulunan pcden unlock edilmediğine dikkat edin eğer devam ediyorsa buraya yazın

Uygulamaaaaa

Berkkk2375

Üye

Csezen

Üye
Kardeş usb ile bağlayınca giriş yapmamı istiyor program telefondaki Microsoft hesabı ile giriş yapmaya çalışınca biraz bekliyo sonra bu ekran geliyor :SAyrıca telefonu 3 gün önce aldım 0 olarak önceden unlock edilmesi imkansız

byibo

byibo

Üye
Kardeş usb ile bağlayınca giriş yapmamı istiyor program telefondaki Microsoft hesabı ile giriş yapmaya çalışınca biraz bekliyo sonra bu ekran geliyor :SAyrıca telefonu 3 gün önce aldım 0 olarak önceden unlock edilmesi imkansız
mini sdk yı kurduktan sonra çinli programı kurmanızı tavsiye ederim driwerlerin yüklenmesi şart hangi ekran geliyor anlamadım ?

Berkkk2375

Üye
Mini sdk kırunca kabul etmiyor hatta mini sdkdan yapılan unlock geri almak gerekiyor

Uygulamaaaaa

Csezen

Üye
kardeş şimdi ben ne yapabilirim benim telefon lumia 630 yani windows 8.1 kullanıyor ve ayrıca wp tools açarkende farklı bir hata alıyorum :S birde bişey sorucam sadece windows 8 pc de mi yapabiliyoruz unlock u benim bilgisayarım windows 7 ben arkadaşımın windows 8 de denedim yine sonuç aynı oldu :S

Berkkk2375

Üye
Aldığın hata ne

Uygulamaaaaa

Csezen

Üye
1. hata bu diğer hatada connevity 11 hatası :S

Berkkk2375

Üye
Driveri yukleyip uygun dosyaya atıp cihazı bilinmeyenlerden kaldırıp tekrar denedinmi

Uygulamaaaaa

Csezen

Üye
driver dediğin ney ?

Üst Alt