Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Nasıl tanımıyor telefon pc ye bağlıyken aç kapat yeniden başlat yap yani

Warnings

Üye
arkadaşlar artık 10 lu olmuyormu :D

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Kardeşim şu soruyu sormaktan bıkmadın mı Allah aşkına. Eski sürümde oluyor güncellemezsen eğer programı 10 tane yükleyebilirsin

Warnings

Üye
Kardeşim şu soruyu sormaktan bıkmadın mı Allah aşkına. Eski sürümde oluyor güncellemezsen eğer programı 10 tane yükleyebilirsin
saten güncellemedimki daha da yeni sordum nerden çıkarıyorsun ? hangi sürümü diyorsun böyle hata geliyor çözümü nedir kaldırdım tekrar kurdum ama :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
saten güncellemedimki daha da yeni sordum nerden çıkarıyorsun ? hangi sürümü diyorsun böyle hata geliyor çözümü nedir kaldırdım tekrar kurdum ama :D
senin ki 4.3 ben 4.2 ile 10 uygulama kurdum

StartTheGame

StartTheGame

Üye
4.2 nin linkini atar mısınız ?

nusret2013

Üye
yeni oyunlar lütfen...

respection123

Üye
Yahu bu v4.2 dosyası nerde :hmmm

csH

csH

Üye

soulmate35800

Üye
arkadaşlar black güncellemesini yükledikten sonra bu programla unlock yapılabiliyor mu yada yapan arkadaş varmı serhat kardeşim sende durum ne unlock mu cihaz :blink:

soulmate35800

Üye
serhat ben baykusu kaldırıp tekrar yükledim 4.2 olanı app studıo tekrar giriş yaptım preview developer yükledim tel yeniden başlattım pc restart yaptım ama unlock olmadı sende tekrar mı yaptım yoksa unlock devam mı etti wp power tools görmüyor telefonu

csH

csH

Üye
serhat ben baykusu kaldırıp tekrar yükledim 4.2 olanı app studıo tekrar giriş yaptım preview developer yükledim tel yeniden başlattım pc restart yaptım ama unlock olmadı sende tekrar mı yaptım yoksa unlock devam mı etti wp power tools görmüyor telefonu

restart yapmadım bastım ve unlock oldu ekranın açık olduğuna emin olup öyle dene

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

soulmate35800

Üye
restart yapmadım bastım ve unlock oldu ekranın açık olduğuna emin olup öyle dene

tamam anladım ekran acık parolayı bile kaldırdım zaman asımınıda 3 dakıka yaptım sonuc gene aynı bir yerlerde yanlış var ama nerde :agla2:

csH

csH

Üye
tamam anladım ekran acık parolayı bile kaldırdım zaman asımınıda 3 dakıka yaptım sonuc gene aynı bir yerlerde yanlış var ama nerde :agla2:

ben hiç hata almadım bişey diyemeyeceğim:(

Üst Alt