Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

soulmate35800

Üye
ben hiç hata almadım bişey diyemeyeceğim:(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
tamam halletim kardeşim ilk çıkan unlock var ya 2 uygulama olan orda cihaz kilitli gözüktü register yaptım baykuş gördü bakalım 10 uygulama kurulacak mı :heyo:

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Arkadaşlar bi yardım edin size zahmet ben telefonu sıfırlamıştım şimdi kilit resmi gözüküyor ama kilidi açmaya çalışınca kırmızı yazı çıkıyor bi yardım edin tw verebilirim ...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar bi yardım edin size zahmet ben telefonu sıfırlamıştım şimdi kilit resmi gözüküyor ama kilidi açmaya çalışınca kırmızı yazı çıkıyor bi yardım edin tw verebilirim ...
sürümü 4.3.5'e güncelle

realname11

Üye
WindowsPhonePowerTools açmaya çalışınca bu hatayı veriyor nasıl düzelte bilirim ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kardeş o hata bende de vardı onla yapma en iyisi xapı vaykuşla aç mavi yazıya tıkla bekle mavi yazı gri ılcak sonra yine mavi olunca telde oyunlara bak ve final ;)
nasıl guncellerim ?
programı açınca direk çıkıyor zaten bas tusa kendi güncelliyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Peki saol kardeşGüncelledim 4.3.0 oldu ama aynı soruın devam ediyor yardım edin tw verebilirim :(

yunusiyunus

Üye
power tools açılmıyor arkadaşlar lütfen yardım edin

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
power tools dan yapma kardeş sende baykustan yap

yunusiyunus

Üye
baykuştan da yapıyorum unlock yapmama rağmen unlocksuz görünüyor anlayacağın ondan da yapamıyorum ya da nasıl yapılacağını bilmiyorum

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye

Arkadaşlar komut dizisi hatası ile birlikte böyle bir hatam var ne yapmam gerek sürüm 4.3.0 nasıl yapıcam ben bunu yardım edin

realname11

Üye
WindowsPhonePowerTools açmak istememin nedeni oyun dosyalarına erişmek.

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
arakadşlar yönetii olarak çalıştırdım olşdu unlock ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'IM
komut dizisi izin vermiyomuş oysa ÇOK ŞÜKÜR yaptım tm saolun bilgi veren vermeyen herkese teşekkürler bu arada kardeşim sen power tools ile yapma şu anda bende de hata veriyo xapa 2 kez tıkla baykus ile aç

yunusiyunus

Üye
arkadaş deli olacam ya baykuştan da yükleyemiyorum unlock yapmama rağmen dosyaları tıklıyorum lock simgeli çıkıyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
arkadaşlar arkadaşımın baykuş programı eposta istiyor ve guncelle dediğimde guncellemiyor yardım edin bana eposta istemeyen baykuş yollarmısınız linkini

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaşlar arkadaşımın baykuş programı eposta istiyor ve guncelle dediğimde guncellemiyor yardım edin bana eposta istemeyen baykuş yollarmısınız linkini
baykusu açınca karsına bi ekran geliyor ona tıkla otomatik günceller

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
tıklıyorum kardeş bende hemen ilerledi ama arkadaşın ki 0 da kalıyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
tm saol

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Rainesto