saten güncellemedimki daha da yeni sordum nerden çıkarıyorsun ? hangi sürümü diyorsun böyle hata geliyor çözümü nedir kaldırdım tekrar kurdum amaKardeşim şu soruyu sormaktan bıkmadın mı Allah aşkına. Eski sürümde oluyor güncellemezsen eğer programı 10 tane yükleyebilirsin

senin ki 4.3 ben 4.2 ile 10 uygulama kurdumsaten güncellemedimki daha da yeni sordum nerden çıkarıyorsun ? hangi sürümü diyorsun böyle hata geliyor çözümü nedir kaldırdım tekrar kurdum ama![]()
ilk sayfada varYahu bu v4.2 dosyası nerde![]()

bende nerde diyorum.ilk sayfada var![]()
Yüklerken 4.3 direk yüklüyor 
güncellemeyi kurma çarpıya basbende nerde diyorum.Yüklerken 4.3 direk yüklüyor
![]()
Zaten daha ilk bastıgında direk 4.3 fotosu geliyor çarpıya basınca kökten kapanıyorgüncellemeyi kurma çarpıya bas
.Exe sürümü 4.2Zaten daha ilk bastıgında direk 4.3 fotosu geliyor çarpıya basınca kökten kapanıyor.Exe sürümü 4.2
evetarkadaşlar black güncellemesini yükledikten sonra bu programla unlock yapılabiliyor mu yada yapan arkadaş varmı serhat kardeşim sende durum ne unlock mu cihaz![]()

serhat ben baykusu kaldırıp tekrar yükledim 4.2 olanı app studıo tekrar giriş yaptım preview developer yükledim tel yeniden başlattım pc restart yaptım ama unlock olmadı sende tekrar mı yaptım yoksa unlock devam mı etti wp power tools görmüyor telefonu
serhat ben baykusu kaldırıp tekrar yükledim 4.2 olanı app studıo tekrar giriş yaptım preview developer yükledim tel yeniden başlattım pc restart yaptım ama unlock olmadı sende tekrar mı yaptım yoksa unlock devam mı etti wp power tools görmüyor telefonu
tamam anladım ekran acık parolayı bile kaldırdım zaman asımınıda 3 dakıka yaptım sonuc gene aynı bir yerlerde yanlış var ama nerderestart yapmadım bastım ve unlock oldu ekranın açık olduğuna emin olup öyle dene
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

tamam anladım ekran acık parolayı bile kaldırdım zaman asımınıda 3 dakıka yaptım sonuc gene aynı bir yerlerde yanlış var ama nerde![]()