Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

nusret2013

Üye
ben de 10 tane oyun var baykuşla yaptım ama mesela rayman filan paralı oyunları da yükledim 10 dn fazla olmadı

Warnings

Üye
Moliplayer Son Sürüm Pro Link Verirmisiniz :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
520ci arkadaşlar gta sa atma yapıyormu

StartTheGame

StartTheGame

Üye
2 oyundan fazla yüklenmiyor yeni yükleyenler için :( :@

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
baykuş %0.0 da kalınca ne yapıyorduk ?

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
tamamdir şu an unlock oldu. oyunları nasıl yükleyeceğim baykuşla ?hahaha teşekkürler kardeş 2 hafta uğraştığım şey 2 saat sürmedi sonunda be :D 5 tane uygulama yükledim Baykuşla unlock , Xap Deployerla da uygulama yüklemek oh be :D

Warnings

Üye
tamamdir şu an unlock oldu. oyunları nasıl yükleyeceğim baykuşla ?hahaha teşekkürler kardeş 2 hafta uğraştığım şey 2 saat sürmedi sonunda be :D 5 tane uygulama yükledim Baykuşla unlock , Xap Deployerla da uygulama yüklemek oh be :D
RİCA EDERİM KARDEŞİM... :D

Aximator

Üye
Telefonu unlock etmeyi başarıp, wp power tools'u,xap deployer'i çalıştıramayan arkadaşlar için xap'leri unlock cihaza yükleme yöntemini buldum. Telefonu ilk yöntemdeki Çince programla unlock edilmese bile Sdk ile ettikten sonra, unlock olan telefonu çince programla açtıklarında unlock yapılabiliyor. Ardından programı kapatıp bilgisayara indirilen xap. dosyasına sağ tıklayıp, çıkan seçenekler arasında ilk başta çince bir komut var. o yükle komutu oluyor. ona bastığınızda programın açılması biraz uzun sürebilir. küçük bir pencere açılacak ve ilk başta hiç bir yere tıklayamacaksınız. fakat bir süre bekledikten sonra program telefonu görecek ve açılan küçük pencerede yeşil kutucuk aktif olacak. ona tıklayıp bir süre beklediğinizde oyun telefonunuza kuruluyor. ve ayrıca sdk ile unlock etseniz bile çince programa tekrar tanıtıp unlock ettiğinizde uygulama sayısı 10 a çıkıyor. iyi forumlar

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Çince program pc den kalkınca unlock kalkıyor mu ?Çince program ile oyun yüklemeyi lütfen birisi tw yardımı ile halledebilir mi ?olduuuu sonun da oldu aximator nuster startthegame mia alfanso goodjober ilk oyunumu yükledim modern combat 4 hiç kasmıyo çok saolun :D
telefon taş gibi oyun niye gelmedi anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

nusret2013

Üye
Çince program pc den kalkınca unlock kalkıyor mu ?Çince program ile oyun yüklemeyi lütfen birisi tw yardımı ile halledebilir mi ?olduuuu sonun da oldu aximator nuster startthegame mia alfanso goodjober ilk oyunumu yükledim modern combat 4 hiç kasmıyo çok saolun :D

modern combat oynanışı zor geldi bana

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi

sonunda mutlu son .p :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Kötü haber kusura bakmayın kötü haber var :)
2 den fazla yüklemiyor kırmızı yazı çıkıyor malesef kesin sorun 2 den fazla yüklenmemektedir bu konu da kilit atabiliriz :Dsubway surfers denedim ileri bölümlerde sankim kasıyor gibi ama iyidir Çok şükür oynuyor :)
Temple run oz sürekli başa atıyor anlamadım normal sorun galiba ve modern combat 4 en iyisi Çok şükür hiç bir sorunu yok ;)denememi istediğiniz oyunlar varsa bilgilendirin fakat çok ağır olmasın :DGta san andreas telefon full boşken yükledim ve sonuç oyundan atıyor Çok şükür kasmasız taş gibi oynatıyor ama :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Kötü haber kusura bakmayın kötü haber var :)
2 den fazla yüklemiyor kırmızı yazı çıkıyor malesef kesin sorun 2 den fazla yüklenmemektedir bu konu da kilit atabiliriz :Dsubway surfers denedim ileri bölümlerde sankim kasıyor gibi ama iyidir Çok şükür oynuyor :)
Temple run oz sürekli başa atıyor anlamadım normal sorun galiba ve modern combat 4 en iyisi Çok şükür hiç bir sorunu yok ;)denememi istediğiniz oyunlar varsa bilgilendirin fakat çok ağır olmasın :DGta san andreas telefon fu ll boşken yükledim ve sonuç oyundan atıyor Çok şükür kasmasız taş gibi oynatıyor ama :D
bence silme blackten sonra dene bide

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Black de ne var :D ram getircek diyolar doğru mu ?

csH

csH

Üye
bence silme blackten sonra dene bide
biz anca deneme yanılma yapalım biri çıkıp açıklama yapmıyor ki yazsalar internet sitesine 620ye çift tıkla uyandırma gelecek ya da gelmeyecek veya kullanılabilir ram miktarını şu kadar arttırdık falan ama yok

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Söylentilere bakıp mail atmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor şunu merak ediyorum misal telim L620 nokia istese güncelleme ile 1 gb yapar mı bunu ?

csH

csH

Üye
Söylentilere bakıp mail atmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor şunu merak ediyorum misal telim L620 nokia istese güncelleme ile 1 gb yapar mı bunu ?
donanımı değiştirmek? güncellemeyle olcak şey değil :oke:

Üst Alt