baykuştan yap2 oyundan fazla yüklenmiyor yeni yükleyenler için![]()
![]()
10 tane olur
açılıştaki sekmeyi kapatbaykuş %0.0 da kalınca ne yapıyorduk ?

açılıştaki sekme derken ? %0.0 yazan mı ?baykuştan yap10 tane olur
açılıştaki sekmeyi kapat![]()
evet onu diyorumaçılıştaki sekme derken ? %0.0 yazan mı ?

tamamdir şu an unlock oldu. oyunları nasıl yükleyeceğim baykuşla ?hahaha teşekkürler kardeş 2 hafta uğraştığım şey 2 saat sürmedi sonunda beevet onu diyorum![]()
5 tane uygulama yükledim Baykuşla unlock , Xap Deployerla da uygulama yüklemek oh be 
RİCA EDERİM KARDEŞİM...tamamdir şu an unlock oldu. oyunları nasıl yükleyeceğim baykuşla ?hahaha teşekkürler kardeş 2 hafta uğraştığım şey 2 saat sürmedi sonunda be5 tane uygulama yükledim Baykuşla unlock , Xap Deployerla da uygulama yüklemek oh be
![]()

Çince program pc den kalkınca unlock kalkıyor mu ?Çince program ile oyun yüklemeyi lütfen birisi tw yardımı ile halledebilir mi ?olduuuu sonun da oldu aximator nuster startthegame mia alfanso goodjober ilk oyunumu yükledim modern combat 4 hiç kasmıyo çok saolun
telefon taş gibi oyun niye gelmedi anlamadım![]()
Çince program pc den kalkınca unlock kalkıyor mu ?Çince program ile oyun yüklemeyi lütfen birisi tw yardımı ile halledebilir mi ?olduuuu sonun da oldu aximator nuster startthegame mia alfanso goodjober ilk oyunumu yükledim modern combat 4 hiç kasmıyo çok saolun
telefon taş gibi oyun niye gelmedi anlamadım![]()

subway surfers denedim ileri bölümlerde sankim kasıyor gibi ama iyidir Çok şükür oynuyor 
Gta san andreas telefon full boşken yükledim ve sonuç oyundan atıyor Çok şükür kasmasız taş gibi oynatıyor ama 
bence silme blackten sonra dene bideKötü haber kusura bakmayın kötü haber var
2 den fazla yüklemiyor kırmızı yazı çıkıyor malesef kesin sorun 2 den fazla yüklenmemektedir bu konu da kilit atabilirizsubway surfers denedim ileri bölümlerde sankim kasıyor gibi ama iyidir Çok şükür oynuyor
Temple run oz sürekli başa atıyor anlamadım normal sorun galiba ve modern combat 4 en iyisi Çok şükür hiç bir sorunu yokdenememi istediğiniz oyunlar varsa bilgilendirin fakat çok ağır olmasın
Gta san andreas telefon fu ll boşken yükledim ve sonuç oyundan atıyor Çok şükür kasmasız taş gibi oynatıyor ama
![]()
biz anca deneme yanılma yapalım biri çıkıp açıklama yapmıyor ki yazsalar internet sitesine 620ye çift tıkla uyandırma gelecek ya da gelmeyecek veya kullanılabilir ram miktarını şu kadar arttırdık falan ama yokbence silme blackten sonra dene bide
donanımı değiştirmek? güncellemeyle olcak şey değilSöylentilere bakıp mail atmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor şunu merak ediyorum misal telim L620 nokia istese güncelleme ile 1 gb yapar mı bunu ?