Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen konuyu tam okuyun çıkan sorunların %80inin cevabı orda , Bi hata ile karşı karşıya geldiğinizde biraz araştırın direk yazmayın lütfen

• Beğen
Tepkiler: Lumia6yüz20 ve skynet
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Nedense bizim sorunlar o %80 'lik dilimin %20'sinin içinde bulunuyor ne bahtsız insanlarız :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
amacım laf sokmak değil yanlış anlaşılmasın :D madem sorunumuzun hep %80 de ozaman benim sorumun cevabı nedir kimse karşılaşmamış ondan söyledim kusura bakma :D

StartTheGame

StartTheGame

Üye
PowerTools çalışmayı durdu hatası alanlar bana mesaj atabilir sorunu çözdüm

PowerTools Çalışmayı Durdurdu diyorsa : bunu açın sonra download a basın orda karşınıza bi kutucuk çıkacak çıkmazsa direk indirir kutucukta File Name" yazan yerin orda bi kutucuk olacak oraya basarak tik atın hepsi otomatikmen seçilecektir ve next e basın yukarda bir çok dosya indirmek istiyor gibi kutucuk gelecek onu çarpıya basarak kapatın inen dosyayı kurun sonra powertoolsu burdan indirin (WP POWER TOOLS KLASÖRÜNÜN ÜSTÜNE BASARAK) Ondan sonra o inen klasörü masa üstüne atarak açıp içine girin sonra WindowsPhonePowerTools uygulamasını açın gerisini 1. sayfadaki videoda anlatıyor zaten :)

Sorunu çözmeme birazda @mısto61 yardımcı oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve mısto61
sata3

sata3

Üye

PowerTools Çalışmayı Durdurdu diyorsa : bunu açın sonra download a basın orda karşınıza bi kutucuk çıkacak çıkmazsa direk indirir kutucukta File Name" yazan yerin orda bi kutucuk olacak oraya basarak tik atın hepsi otomatikmen seçilecektir ve next e basın yukarda bir çok dosya indirmek istiyor gibi kutucuk gelecek onu çarpıya basarak kapatın inen dosyayı kurun sonra powertoolsu burdan indirin (WP POWER TOOLS KLASÖRÜNÜN ÜSTÜNE BASARAK) Ondan sonra o inen klasörü masa üstüne atarak açıp içine girin sonra WindowsPhonePowerTools uygulamasını açın gerisini 1. sayfadaki videoda anlatıyor zaten :)

Ne Demek Yeterki Yardım İste İyi Forumlar...

Rainesto

Rainesto

Üye

konuya eklenmeli

• Beğen
Tepkiler: mısto61
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bi yanlışı düzeltcem ordaki yukardaçıkan bir çok dosya indirmek istiyora evet diyin hepsini tek tek kurun :D

HalfEvil333

Üye
en fazla 2 tane yükleyebildim 2 den sonra hata veriyor

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bendede öyle 1. yöntemde niye :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
çok garip bende aynı yöntemi yaptım ama 10 uygulama var şu an telde,siz 2. Yöntemden unregister yaptığınıza emin misiniz?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Devloper yok ki bizde ? bende yok yani varsada nerden kapatacağım ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
yani 2. Den 1.ye geçenler için dedim :) sanırım paralıdan kasıt 2 uygulamaymış öyle diyorlardı Bi ara

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Heralde tüh ya :(

nusret2013

Üye
arkadaşlar 1.yontemi yapıcam şimdi programı indirdim en son unlock yaptım

oyunu nasıl yüklicem telefona,, oyunun dosyasını indirdikten sonra napcıam

HalfEvil333

Üye
Sadece oyun değil uygulama da paylaşılsa süper olur :)

nusret2013

Üye
yardımmm

baykuştan unlock yaptım

şimdi nasıl oyun yüklicem wp power tools çalışmıyor başka yontem var mı

StartTheGame

StartTheGame

Üye
yardımmm

baykuştan unlock yaptım

şimdi nasıl oyun yüklicem wp power tools çalışmıyor başka yontem var mı

Xap Deployer ile yükleyebilirsin