Rainesto
Üye
nasıl Bi hata alıyorsunuz2side açılmıyo sorun o
nasıl Bi hata alıyorsunuz2side açılmıyo sorun o
tıklayınca açılmıyolar hata bildirim yoknasıl Bi hata alıyorsunuz

Nedense bizim sorunlar o %80 'lik dilimin %20'sinin içinde bulunuyor ne bahtsız insanlarız![]()

Ne Demek Yeterki Yardım İste İyi Forumlar...PowerTools çalışmayı durdu hatası alanlar bana mesaj atabilir sorunu çözdüm
PowerTools Çalışmayı Durdurdu diyorsa :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu açın sonra download a basın orda karşınıza bi kutucuk çıkacak çıkmazsa direk indirir kutucukta File Name" yazan yerin orda bi kutucuk olacak oraya basarak tik atın hepsi otomatikmen seçilecektir ve next e basın yukarda bir çok dosya indirmek istiyor gibi kutucuk gelecek onu çarpıya basarak kapatın inen dosyayı kurun sonra powertoolsuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirin (WP POWER TOOLS KLASÖRÜNÜN ÜSTÜNE BASARAK) Ondan sonra o inen klasörü masa üstüne atarak açıp içine girin sonra WindowsPhonePowerTools uygulamasını açın gerisini 1. sayfadaki videoda anlatıyor zaten
Sorunu çözmeme birazda @mısto61 yardımcı oldu![]()
konuya eklenmeliPowerTools çalışmayı durdu hatası alanlar bana mesaj atabilir sorunu çözdüm
PowerTools Çalışmayı Durdurdu diyorsa :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu açın sonra download a basın orda karşınıza bi kutucuk çıkacak çıkmazsa direk indirir kutucukta File Name" yazan yerin orda bi kutucuk olacak oraya basarak tik atın hepsi otomatikmen seçilecektir ve next e basın yukarda bir çok dosya indirmek istiyor gibi kutucuk gelecek onu çarpıya basarak kapatın inen dosyayı kurun sonra powertoolsuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirin (WP POWER TOOLS KLASÖRÜNÜN ÜSTÜNE BASARAK) Ondan sonra o inen klasörü masa üstüne atarak açıp içine girin sonra WindowsPhonePowerTools uygulamasını açın gerisini 1. sayfadaki videoda anlatıyor zaten
Sorunu çözmeme birazda @mısto61 yardımcı oldu![]()
yardımmm
baykuştan unlock yaptım
şimdi nasıl oyun yüklicem wp power tools çalışmıyor başka yontem var mı