Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
o yüklene %0 olan pencereyi kapat sonra telefona bi res at kilit ekranın açık wi-fiye baglı ol gene aynısı olursa usb çıkart tak hotmail hesabın telefondaki hesap olmalı

• Beğen
Tepkiler: yigitaga32
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Kardeşim telefonunu görmüş ondan önce Bir hotmail hesabı falan istemiş senden sende kafadan sallamışsındır Microsoft hesabınla girmen lazımdı oraya bu arada o yüklemenin açık durmasına gerek yok çarpıya kapatarak kapatabilirsinBanada aynısı olmuştu programı sil tekrar yükle ondan sonra senden e posta ile şifre isteyecek microsoft hesabını gir onlara

• Beğen
Tepkiler: yigitaga32 ve Rainesto
yigitaga32

yigitaga32

Üye
hotmail hesabı derken anlamadım telefondaki msn tamam da başka yere hotmail girmedimki

yigitaga32

yigitaga32

Üye
hocam kurarken istemedi allah çarpsın ki

StartTheGame

StartTheGame

Üye
:D Özelden Tw yi at bi benim işim halloldu 3. oyuna çalışıyorum yardım ederim elimden geldiğince

• Beğen
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Beyler ben 2 oyun yükleyebiliyorum 3. yü yükleyemiyorum sorun ne ne yapmalıyım bir yardım etseniz hani :(Abiler Hocalar Hünkarlar :D Bi yardım

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve yigitaga32
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
En fazla 2 hakkın var tekini silip geri yükle kardeşimTekini silip yerine başka oyun yüklersin yani ;-)

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
1 . yöntemden bahsediyorum o 2 oyun değil miydi ya ?

yigitaga32

yigitaga32

Üye
arkadaşlar benim pcde deploy tool açılmıyo neden format mı gerekir .D

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bendede powerTools açılmıyor

Üst Alt