Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Yazmıyor ki konuda indirmedimAbi ben bunu indirdim içinden 2 tane dosya çıktı biri katalog diğeri not defteri napıcam bunlarla ben ?
aygıt yöneticisine girin sağ tıklayıp özellikler var ona basıp Driver güncelle diyin iki seçenek çıkacak alttakini seçin ve bu 2 dosyanın olduğu klasörü seçin

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Yine yüklicem bakalım :DEvet gerçekten paralı olmuş sanırım unlock etmedi e posta şifre istedi girdim epostayı salldım şifre unlock ediyomuş gibi oldu sonra o fotoğraftaki hatayı verdiHayır beyler yanlışmış paralı değilmiş microsoft hesabınızla giriş yapıcaksınız o yere :DBide Windows Phone Power Tools un Windows7 si için olanı var mı varsa link atar mısınız ?

bsavr

bsavr

Üye
Biz yaptık bizden ücret almıyorlar değilmi ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Ben bu konularda iyi değilim yarın bugün de ancak windwos 7 indiricem bana da yaparsanız teamviewer yoluyla çok memnun olurum :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu konularda iyi değilim yarın bugün de ancak windwos 7 indiricem bana da yaparsanız teamviewer yoluyla çok memnun olurum :)

bugün boş vaktim var tw üzerinden bağlantı kuracaklar ıd atabilir

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Windows 7 daha yüklemedim ama yüklemeyi düşünüyorum dediğim gibi yarın bi gün :) ilgi ve alaka için teşekkürler alfanso :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Unlock Ettim Sonunda :D Ama Nerden Oyun Uygulama Yüklüyceğim ? Windows Phone Power Tools Kapanıyor Yanıt Vermiyor Eskiden Olmuyodu Böyle ?

düz xapın üstüne tıkla görürsün

• Beğen
Tepkiler: Lumia6yüz20

skynet

Üye
Şimdi ben sdk'dan unregister yaptım artık programdan tekrar kilidi açamayacak mıyım ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Alfanso win 7 32 bit pc de sen TW ile benim telefonu halledermmisin uygun oldugun bir gün ?system sen yaptın mı ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Youtube derken o zaten olmuyomu uygulama mağazasında ?
Bu arada hayırlı olsun kardeşim kasmasız güzelce darısı başımıza İNŞALLAH :)

skynet

Üye
açarsınız neden açamıyasınızki arkadaşlar 10dan fazla deneyen varmı :D

Ya ben şimdi baykuşla kilidi açtım yani 10 oyun kurabiliyorum da diyelim ki sdk ile kilidi kapatsam tekrar baykuşla kilid açılır mı yoksa artık olay biter mi

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Ya ben şimdi baykuşla kilidi açtım yani 10 oyun kurabiliyorum da diyelim ki sdk ile kilidi kapatsam tekrar baykuşla kilid açılır mı yoksa artık olay biter mi
Ben bu soruya denemeden bilemezsin diyorum :)
Neden sdk 'yı ihtiyaç duydun madem açtın baykuşu :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi

ali cengiz oyunu gibi ne o öyle .D

skynet

Üye
Nebileyim paralı olmuş falan diyorlar ya o yüzden sorayım dedim :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Sevindim bedava olmasına bana tek oyun yeter peki lütfen cevaplayın şöyle bisi varmı misal gta sa ve angry bird go yükledim birini silpip baska oyunu yükleeybilirmiyim ?

Üst Alt