500mb hafıza varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu nekadar kplar?![]()
Haha güleceğim yoktu
500 mb hafıza yetmez kardeş sen 2,50 gb ram boşta bırak bence çünkü boyutundan fazla ister o tür oyunlar.Alfanso bu siteden araştır order and chaosu yada nette order and chaos wp 512 mb only diyerek araştır bulursun bence.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çoklu Paylaşım - Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım - MaxiCepbeyler real footballı çalıştırabilen var mı
bende çalışmadı l520malesef bulamadım,fakat most wanted xap diye birşey gördüm bakcaz içinden ne çıkcak
Çoklu Paylaşım - Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım - MaxiCep
Bulduğumuz oyunları bu sitede paylaşalım arkadaşlar herkez araştırma yapsın bu çok kişinin işine yarayacak sağlıklı bir konuAlfanso bu 512 mb ram için mi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende çalışmadı l520
yok kurdum oyunu ama girmiyo bile basınca siyah ekran geliyo sonra atıyokonusu var @Goodjober a söyleyin ekler o konuya
valla bilmiyorum ordaki oyunlar denenmiş diye biliyorum , google amcadan bulursun ama zor birşey değil
tatil bitmeden güncelleme gelir inşallahFutbol sevdam hiç yok beni üzmedi ama oynayan arkadaşlar mutlaka vardır. Gta çalışsın bana yeter İNŞALLAHumutla bekliyorum win 7 kurcam da daha unlock edicem
![]()

Valla tatil bitmeden gta yüklesem yeter amaç arkadaşlara biraz havamız olsunDungeon hunter 4 oynuyordum bana metin 2 oynuyo diyolar
![]()

beyler şimdi yüklediğimiz oyunu silsek yerine oyun yükleyebiliyor muyuz ? Yani diyelim 2 oyun hakkınıda doldurduk oyunları oynayıp bitirdik yerine oyun silsek programdan yükleniyor mu ?
dungeon hunter için ne kadar boş alan lazım bir türlü kuramadımValla tatil bitmeden gta yüklesem yeter amaç arkadaşlara biraz havamız olsunDungeon hunter 4 oynuyordum bana metin 2 oynuyo diyolar
![]()
dungeon hunter için ne kadar boş alan lazım bir türlü kuramadım
Alonso hocam şu win7 için powertoolsun linkini atar mısın rica etsem konudaki win8 için sanırım hata veriyor yüklenmiyor