Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

flamed45

flamed45

Üye
beyler real football 2013 ü çalıştırabilen var mı

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
500mb hafıza var bu nekadar kplar? :D

Haha güleceğim yoktu :)
500 mb hafıza yetmez kardeş sen 2,50 gb ram boşta bırak bence çünkü boyutundan fazla ister o tür oyunlar.Alfanso bu siteden araştır order and chaosu yada nette order and chaos wp 512 mb only diyerek araştır bulursun bence.

malesef bulamadım,fakat most wanted xap diye birşey gördüm bakcaz içinden ne çıkcak
beyler real footballı çalıştırabilen var mı
Çoklu Paylaşım - Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım - MaxiCep

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Bulduğumuz oyunları bu sitede paylaşalım arkadaşlar herkez araştırma yapsın bu çok kişinin işine yarayacak sağlıklı bir konu ;)Alfanso bu 512 mb ram için mi ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Bulduğumuz oyunları bu sitede paylaşalım arkadaşlar herkez araştırma yapsın bu çok kişinin işine yarayacak sağlıklı bir konu ;)Alfanso bu 512 mb ram için mi ?

konusu var @Goodjober a söyleyin ekler o konuya
bende çalışmadı l520

valla bilmiyorum ordaki oyunlar denenmiş diye biliyorum , google amcadan bulursun ama zor birşey değil

• Beğen
Tepkiler: Lumia6yüz20
flamed45

flamed45

Üye
konusu var @Goodjober a söyleyin ekler o konuya

valla bilmiyorum ordaki oyunlar denenmiş diye biliyorum , google amcadan bulursun ama zor birşey değil
yok kurdum oyunu ama girmiyo bile basınca siyah ekran geliyo sonra atıyo

skynet

Üye
Evet real football sorunlu boşa denemeyin

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Futbol sevdam hiç yok beni üzmedi ama oynayan arkadaşlar mutlaka vardır. Gta çalışsın bana yeter İNŞALLAH ;) umutla bekliyorum win 7 kurcam da daha unlock edicem :D

flamed45

flamed45

Üye
Futbol sevdam hiç yok beni üzmedi ama oynayan arkadaşlar mutlaka vardır. Gta çalışsın bana yeter İNŞALLAH ;) umutla bekliyorum win 7 kurcam da daha unlock edicem :D
tatil bitmeden güncelleme gelir inşallah :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Valla tatil bitmeden gta yüklesem yeter amaç arkadaşlara biraz havamız olsun ;)Dungeon hunter 4 oynuyordum bana metin 2 oynuyo diyolar :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
çocuklar olayı bayağı büyütüyolar ya :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Monster University 512 mb ram için

skynet

Üye

Oyun sorunlu açıldığı gibi kapanıyor :kotu: 476Mb boşa gitti :dry:

StartTheGame

StartTheGame

Üye
beyler şimdi yüklediğimiz oyunu silsek yerine oyun yükleyebiliyor muyuz ? Yani diyelim 2 oyun hakkınıda doldurduk oyunları oynayıp bitirdik yerine oyun silsek programdan yükleniyor mu ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
beyler şimdi yüklediğimiz oyunu silsek yerine oyun yükleyebiliyor muyuz ? Yani diyelim 2 oyun hakkınıda doldurduk oyunları oynayıp bitirdik yerine oyun silsek programdan yükleniyor mu ?

yükleniyor

flamed45

flamed45

Üye
Valla tatil bitmeden gta yüklesem yeter amaç arkadaşlara biraz havamız olsun ;)Dungeon hunter 4 oynuyordum bana metin 2 oynuyo diyolar :D
dungeon hunter için ne kadar boş alan lazım bir türlü kuramadım

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Alonso hocam şu win7 için powertoolsun linkini atar mısın rica etsem konudaki win8 için sanırım hata veriyor yüklenmiyor

Üst Alt