Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
ne kadar ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Win 7li arkadaşlar için powertools tarzı xap yükleyici ama sdknin pcnizde yüklü olması gerek

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
bana tek cevap verirseniz sevinirim 2. yöntem Windows 7 de kesinlikle çalışırmı ? 32 bit veya 64 bit olduğunu belirtin lütfen

StartTheGame

StartTheGame

Üye
1. yöntemi denedim olmadı 2. yöntemi denicem artık vallaha :D İnşallah Garanti dışına çıkmaz 2. Yöntem W7 de çalışıyor de mi :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
valla kardeş akıllarda kalan soru :)

Rainesto

Rainesto

Üye
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi ben unlock edemedim nokia suit aynı sürümü tekrarlayıp tekrarlayıp buluyor nedense programda telefonu görmeyince sildim programı zaten veriler falanda gitti telefondan nokia nın yapacağı işi :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Abi ben unlock edemedim nokia suit aynı sürümü tekrarlayıp tekrarlayıp buluyor nedense programda telefonu görmeyince sildim programı zaten veriler falanda gitti telefondan nokia nın yapacağı işi :)
ilk sistem paralı olmuş diyorlar :hmmm

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
evet

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ya abi paralı olsada olmasada görmüyor telefonu ana avrat sövdüm nokiaya aynı güncellemeyi deli gibi tekrar tekrar veriyor :( :@

StartTheGame

StartTheGame

Üye
NSU yu mu ?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
SDK Lite ı mı ?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Yazmıyor ki konuda indirmedimAbi ben bunu indirdim içinden 2 tane dosya çıktı biri katalog diğeri not defteri napıcam bunlarla ben ?

Üst Alt