Mia Alfanso
Üye
driver'i pc bulmuyor klasöre attım denedim rarla denedim olmuyor
aygıtlardan telefonunu kaldır usbyi çıkar tak ?
driver'i pc bulmuyor klasöre attım denedim rarla denedim olmuyor
aygıtlardan telefonunu kaldır usbyi çıkar tak ?

o
onu da denedim yine aynı aygıtı dosya yöneticisini buluyor 2 sürücüyü bulmuyor aynı şekilde. sanırım 5000 defa yaptım![]()

sanırım bilgisayarıma güzel bir format ve windows 8 şart oldu.. konu için![]()
8 kurup sonra 8.1 e geçiyorda orjinal olmadıkca geçmiyorindirmişken 8.1 indir derim
8 kurup sonra 8.1 e geçiyorda orjinal olmadıkca geçmiyor
sahte Windows 8 i güncellemeye kalkarsan goruceğin tek şey simsiyah bir ekran
indirip kurulabiliyor mu ? ben direkt internet kafeye götürmeyi düşünüyordum
gerisini biliyorsunduraynenişte onun için diyorum yasahte Windows 8 i güncellemeye kalkarsan goruceğin tek şey simsiyah bir ekran
internetten iso halinde bulup dvd ye yazıcaksın çok basitgerisini biliyorsundur
bende vardı 8 berbat hiç bi oyun stabil çalışmıyor 8.1 de düzelmişler diye duydum ama 8.1 geçmiyordu bende bastım 7 yi 
işte onun için diyorum yasahte Windows 8 i güncellemeye kalkarsan goruceğin tek şey simsiyah bir ekran
internetten iso halinde bulup dvd ye yazıcaksın çok basitgerisini biliyorsundur

ohoo çok iyi bir uğraşalım bakalım teşekkürler![]()

o oyunlarda sorun çakartıyor degil de uyum için bazı dosyalar istiyor onlarıda netten indirince sorun çözülüyor ancak bende win8.1 kullandım geçen tabi o kadar farkını anlamadım da ben de win7 olunca 8.1 bazı güzel değişiklikler var dha hoşuma gitti baklaım bulursam onu kurayım ben veya link verme şansınız varsa özelden konuşabiliriz buldum sorunsuz çalışan bir tane gerek kalmadı indiriyor bakalım nasıl mışWin 8 de Bi sıkıntı yok sadece çok eski oyunlarda problem çıkarıyor yoksa pc mde 56 oyunun hepsi sorunsuz ve 8 kullanıyorum ,ama imkanınız varsa 8.1 daha iyidir demiş olayım
o oyunlarda sorun çakartıyor degil de uyum için bazı dosyalar istiyor onlarıda netten indirince sorun çözülüyor ancak bende win8.1 kullandım geçen tabi o kadar farkını anlamadım da ben de win7 olunca 8.1 bazı güzel değişiklikler var dha hoşuma gitti baklaım bulursam onu kurayım ben veya link verme şansınız varsa özelden konuşabiliriz buldum sorunsuz çalışan bir tane gerek kalmadı indiriyor bakalım nasıl mış

Şu gtayı halletseler Bi ya bugün kuzenin s4't oynadım çok canım çektibeyler opera mini ve moli player bulan varmı
belki port vardırmoli buluruz da opera ?
moli var mı elinde?belki port vardırmoli var mı elinde?