Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
sanırım bilgisayarıma güzel bir format ve windows 8 şart oldu.. konu için:tşk:

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
indirip kurulabiliyor mu ? ben direkt internet kafeye götürmeyi düşünüyordum

Rainesto

Rainesto

Üye
işte onun için diyorum ya :D sahte Windows 8 i güncellemeye kalkarsan goruceğin tek şey simsiyah bir ekran :D

internetten iso halinde bulup dvd ye yazıcaksın çok basit :) gerisini biliyorsundur
aynen :D bende vardı 8 berbat hiç bi oyun stabil çalışmıyor 8.1 de düzelmişler diye duydum ama 8.1 geçmiyordu bende bastım 7 yi :D

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
işte onun için diyorum ya :D sahte Windows 8 i güncellemeye kalkarsan goruceğin tek şey simsiyah bir ekran :D

internetten iso halinde bulup dvd ye yazıcaksın çok basit :) gerisini biliyorsundur

ohoo çok iyi bir uğraşalım bakalım teşekkürler :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende bir yerden win8 buldum cd ye çektim hala üşenmezsem bir ara deniyecegim ancak bu söylediklerinizden sonra 8.1 mi indirsem diyesim var ney apayım ya

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 de Bi sıkıntı yok sadece çok eski oyunlarda problem çıkarıyor yoksa pc mde 56 oyunun hepsi sorunsuz ve 8 kullanıyorum ,ama imkanınız varsa 8.1 daha iyidir demiş olayım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Win 8 de Bi sıkıntı yok sadece çok eski oyunlarda problem çıkarıyor yoksa pc mde 56 oyunun hepsi sorunsuz ve 8 kullanıyorum ,ama imkanınız varsa 8.1 daha iyidir demiş olayım
o oyunlarda sorun çakartıyor degil de uyum için bazı dosyalar istiyor onlarıda netten indirince sorun çözülüyor ancak bende win8.1 kullandım geçen tabi o kadar farkını anlamadım da ben de win7 olunca 8.1 bazı güzel değişiklikler var dha hoşuma gitti baklaım bulursam onu kurayım ben veya link verme şansınız varsa özelden konuşabiliriz buldum sorunsuz çalışan bir tane gerek kalmadı indiriyor bakalım nasıl mış

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
o oyunlarda sorun çakartıyor degil de uyum için bazı dosyalar istiyor onlarıda netten indirince sorun çözülüyor ancak bende win8.1 kullandım geçen tabi o kadar farkını anlamadım da ben de win7 olunca 8.1 bazı güzel değişiklikler var dha hoşuma gitti baklaım bulursam onu kurayım ben veya link verme şansınız varsa özelden konuşabiliriz buldum sorunsuz çalışan bir tane gerek kalmadı indiriyor bakalım nasıl mış

kaç gb ve kaç bit ? 64 bit ve 4 gb yı aşmıyorsa özelden atar mısınız linki laptopa kurayım :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şu gtayı halletseler Bi ya bugün kuzenin s4't oynadım çok canım çekti :(beyler opera mini ve moli player bulan varmı

ademoz05

ademoz05

Üye
Bu arada bu yazılım ile garanti gidiyor mu sorusuna ben de bir cevap vereyim.

Yeni güncellenen Nokia Care ile garanti durumu kontrol edilebiliyor. Ben bu yazılım ile telefonu unlock etmiştim. Nokia Care ile garanti durumuna baktığımda. "Türkiye: Garanti kapsamında" yazmakta.

Üst Alt